Kitajski horoskop Podgana

By | 26. 6. 2013
kitajski horoskop podgana razlaga znamenja

Kitajski horoskop Podgana – Osebnost

Kitajski horoskop Podgana o osebi rojena v letu podgane pravi, da je zelo družabna.

Takšni ljudje so polni šarma in živahnosti in so zelo radi obkroženi z drugimi ljudmi. Če jim kaj ne gre tako kot so načrtovali so sposobni hitro oceniti ovire in poiskati nove možnosti. Medtem, ko se drugi sprašujejo kako se odzvati in kaj storiti, so ti ljudje že prepoznali in tudi izkoristili priložnost, ki jim je bila dana.

Običajno imajo močno voljo in so zelo ambiciozni. Po drugi strani je dobro, da so bolj previdni pri tem, da drugim ljudem ne vsiljujejo svojih idej. Običajno ti ljudje uživajo v vseh oblikah medsebojnega delovanja in nobena zabava ni popolna brez njihove živahnosti, duhovitosti in humorja.

Osebe, rojene v tem znamenju zelo trdo delajo. Tako močno si želijo doseči svoje cilje, da se včasih lahko zazdi, da so sebični in trmasti. Toda, tisti, ki poznajo osebnost podgane jih razumejo in verjamejo vanje in v to kar počnejo in vedo, da je njihov pristop celosten in srčen.

Vas zanima kaj se bo dogajalo v vaši prihodnosti? Vedeževanje po telefonu je tisto kar vam ponujam. Pomagam vam odstraniti vse ovire, ki vam povzročajo nemir in vas onemogočajo? Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate.

So zelo nadarjeni in izkušeni organizatorji in so sposobni urediti tudi najtežje probleme, ki jim pridejo na pot. To so pošteni ljudje in poštenost pričakujejo tudi od tistih s katerimi na kakršenkoli način sodelujejo. Zato je dobro vedeti, da so ljudje, rojeni v letu podgane globoko užaljeni, če posumijo, da so bili zavedeni in da je bilo njihovo zaupanje zlorabljeno.

Se pa zgodi, da imajo ti ljudje previsoke cilje, bodisi v razmerju s svojimi prijatelji ali v karieri, toda z leti, ko postanejo starejši postanejo bolj strpni in pametnejši, bolj umirjeni.

Biti v družbi s temi ljudmi je pravi balzam, saj so odprti in povsod dobrodošli na katerikoli zabavi. So namreč zelo zanimivi sogovorniki, običajno imajo smisel za humor in so zelo radodarni s pohvalami in pozornostjo. Po drugi strani pa, če se ta oseba znajde v situaciji, ko ni pravilno razumeljena, se bodo verjetno pojavile težave , saj bo bolj kritična in zamerljiva.

Pomembno je vedeti, da si ljudje podgane obupno želijo biti razumeljeni in zato je pametno, da jih ne stiskate v kot, saj so tisti, ki so rojeni v letu podgane lahko zelo nezaupljivi, tudi ljubosumni in naredijo vse, da zaščitijo svojo zasebnost.

Pomen ostalih kitajskih znamenj

Kitajski horoskop Bivol / Kitajski horoskop Tiger / Kitajski horoskop Zajec / Kitajski horoskop Zmaj / Kitajski horoskop Kača / Kitajski horoskop Konj / Kitajski horoskop Koza / Kitajski horoskop Petelin / Kitajski horoskop Pes / Kitajski horoskop Prašič / Kitajski horoskop Opica

Horoskop Podgana – Kariera

To so zelo organizirani ljudje in tudi zelo nadarjeni. Morda ravno zato Podgana lahko postane odličen poslovnež ali politik. Takšni ljudje so pogosto energični in raznoliki in vedno najdejo svojo pot. Ljudje, rojeni v letu podgane se lahko prilagajajo različnim okoljem in ne malokrat se znajdejo v središču različnih afer in počnejo več stvari hkrati ob njihovem osnovnem delu.

Ti ljudje so dobri taktiki, vendar pa če želijo njihovi poslovni partnerji imeti dober odnos z njimi morajo ohraniti njihovo zaupanje in spoštovanje. Na žalost pa se pogosto zgodi, da ko oseba podgana zasluži denar ga tudi zelo hitro potroši.

Morda to pojasnjuje dejstvo zakaj so osebe podgane tako previdne ko posojajo denar drugim ljudem. Kajti, če ste si kdaj sposodili denar od osebe rojene v letu podgane se ne čudite nad visokimi obrestmi.

Kitajski horoskop Podgana – Ljubezen

V ljubezni so ti ljudje pogosto strastni in pozorni do svojega partnerja in se ne bojijo pokazati svojih pravih občutkov in čustev. So prepolni čustev, še posebno na začetku odnosa, če pa ne čutijo enako s strani partnerja hitro postanejo hladni.

Pomembno je, da so to ljudje, ki se v celoti predajajo in skrbijo za svojega partnerja, saj hočejo biti del njegovega ali njenega življenja. To kar ti ljudje najbolj potrebujejo je varnost in ko to začutijo postanejo pozorni in ljubeči.

V bistvu so ljudje podgane odlični v družbi in ljubezni in se z užitkom prepuščajo življenju, vendar pa če je to potrebno ne bodo stali ob strani ampak se bodo branili. Imajo naravni šarm in čeprav bo trajalo nekaj časa, da najdejo osebo, ki je za njega ali njo primerna, bo svojemu partnerju nudil občutek varnosti in ljubezen, ki jo partner potrebuje. Podgana je zagotovo ena najboljših partnerjev v ljubezni.

Podgana in idealni poklici

To so lahko finančni svetovalci, borzni posredniki, izposojevalci denarja, pravniki, detektivi, trgovci s starinami, dražitelji, tekstopisci, patologi…

Ozadje horoskopa

Elelement: Voda

Barva: Črna

Smer: Sever

Združljivost podgane z drugimi znamenji

Podgana Bivol Tiger Zajec Zmaj Kača Konj Koza Opica Petelin Pes Prašič

Pozitivne in negativne lastnosti

POZITIVNO: Podgana je lahko šarmantna oseba, zaščitniški, sočuten, komunikativen, dinamičen, družinski, varčen, spreten, zelo pokončen, privlačen, idealistični, uspešen, rad dela poizkuse, miren, čuten, ljubeč, nadarjen, prilagodljiv, odprt in zelo dober podjetnik.

NEGATIVNO: podgane so lahko tudi posesivni ljudje, je izbirčen, obramben, pretiran, ima lahko težave z zasvojenostjo, omahljiv, varčen, domišljav, izkoriščevalski, ukazovalen, tesnoben, preprirljiv, ohol in obseden sam s seboj.