Kitajski horoskop Pes

By | 26. 6. 2013
kitajski horoskop pes

Kitajski horoskop Pes – Osebnost

Kitajski horoskop Pes in njegov predstavnik je najbolj simpatičen znak v kitajskem zodiaku.

Tako kot njegov soimenjak-žival, je zvest z veliko črko »Z«. Prav na njega se bodo ljudje najverjetneje obrnili za pomoč, ko se bodo znašli v težavnih situacijah in pes bo vsakokrat prišel in pomagal. To je zato ker je pes zelo občutljiv in čuti z drugimi, še posebno če je kdo utrpel krivico.

Odzove se hitro in z enakim občutkom kot da bi se krivica zgodila prav njemu osebno. Prijatelji cenijo vrednost teh kvalitet in vedo, da se lahko vedno zanesejo na svojega prijatelja, ki je rojen v letu psa, da bo držal besedo in ostal hladnokrven v kritični situaciji.

Psi so iskrene osebe, inteligentni in enostavni. Sprejeli bodo vse odgovornosti, ki so jim bile naložene in lahko ste prepričani, da bodo svoje delo vestno in dobro opravili.

Ljudje psi v mladih letih pogosto delujejo starejši kot v resnici so, vendar pa se z leti dobesedno mlajšajo in izgledajo veliko mladostnejše kot bi pripisali njihovi starosti. Vsako stvar vzamejo zelo resno. Lahko ste slišali, da se pes rad pritožuje nad uličnimi svetilkami, nad gostoto prometa ali vremena, ampak ko postaja starejši ga te stvari več ne motijo in sam svoje kritike ne jemlje več tako zelo resno.

Takšen tip človeka ima velik čut za poštenost in fair play. So idealisti in veliki sanjači. Ta vrsta ljudi nikoli v resnici ne zmore sprejeti dejstva, da na svetu obstajajo krivice in zatiranja. Zato so glede teh vprašanj pogosto veliko bolj razburjeni in ogorčeni nad takšno realnostjo kot druge vrste znamenj tega zodiaka. Nedvomno postanejo pesimistični in to je slabša stran njihove značilnosti, ko ugotovijo, da ne morejo vplivati na naravne ali človeške katastrofe.

Takšna je pač narava psa, ki ga skrbi za vse in bi rad vse nardedil na najboljši možen način. Pogosto je zaskrbljen zaradi morebitih težav, ki se lahko pojavijo pri njem ali pa pri ljudeh, ki jih obkrožajo. Zelo pomembno za psa je, da se izogne kakršnimkoli težavam, še predno se le te sploh pojavijo. Nobenega dvoma ni, da imajo ti ljudje močan občutek za dolžnost in odgovornost, vendar pa se morajo naučiti sprostiti se in se zavedati da je nemogoče imeti nadzor prav nad vsem in vsakomer.

Vas zanima kaj se bo dogajalo v vaši prihodnosti? Vedeževanje po telefonu je tisto kar vam ponujam. Pomagam vam odstraniti vse ovire, ki vam povzročajo nemir in vas onemogočajo? Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate.

Kitajski horoskop Pes – Kariera

Ljudje, rojeni v letu psa so vredni zaupanja in nanje se lahko vedno zanesete. Ravnajo odgovorno in mogoče jim je zaupati še tako občutljive informacije. Zanje je pomembno, da imajo jasno razčiščene pojme ki zadevajo njihovo delovno mesto in da vidijo končni cilj, vsekakor pa se razumejo na vse, ravnajo pravilno in so zanesljivi ter stabilni delavci.

Ti ljudje so soposobni deliti skupne interese in skrbeti za svoje sodelavce in prijatelje na delovnem mestu. In kot zagovornik miru, harmonije in prijateljstva bo poslušal mnenja drugih ljudi, nikoli jih ne bo zavrnil, ampak jim bo radodarno ponudil rame za jokanje, kajti ta oseba zna sočustvovati z drugimi ko so le ti v težavah.

Pes ima takšno osebnost, da ne bo nikoli sodil svoje prijatelje in kolege ampak jih bo sprejel prav takšne kot so, tudi z vsemi njihovimi pomanjkljivostmi. Vendar pa bo pes znal biti tudi kritičen in brez dlake na jeziku, kadar je to potrebno, še posebno takrat, če nekdo prelomi svojo obljubo ali ga na karšenkoli način prevara. Čeprav zna biti pes na nek način obotavljiv, še posebno če mu grozi rok za oddajo svojega dela, pa zna dobro delati kot član ekipe, dostopen pa je tudi kot voditelj.

Pomen ostalih kitajskih znamenj

Kitajski horoskop Podgana / Kitajski horoskop Bivol / Kitajski horoskop Tiger / Kitajski horoskop Zajec / Kitajski horoskop Zmaj / Kitajski horoskop Kača / Kitajski horoskop Konj / Kitajski horoskop Koza / Kitajski horoskop Petelin / Kitajski horoskop Prašič / Kitajski horoskop Opica

Kitajski horoskop Pes – Ljubezen

Oseba, rojena v letu psa ponavadi vstopi v razmerje takrat, ko čuti, da je vse uravnoteženo in ko se zaveda da oba s partnerjem tako sprejemata kot tudi dajeta.Ta znak je ponavadi zelo radodaren in zvest in v ljubezni je pošten in odkrit. Vendar pa tej osebi ne bo nikoli primanjkovalo romantičnih težav in to je njegov problem, saj sam s sabo bije bitko nestabilnosti in večne notranje tesnobe. Z drugimi besedami ti ljudje so vedno zaskrbljeni.

Oseba, rojena v letu psa meni, da je najboljše da se najprej razvije prijateljstvo in zato raje počaka, če se bo iz tega razvila tudi ljubezen. In če se razvije ljubezen bo ljubeč in zvest. Vendar pa lahko postane tudi preveč posesiven in zaščitniški, a je nasplošno odprt in zaupljiv do svojega partnerja. Po svoji naravi je to zelo velikodušna oseba, preprosta in zelo enostavna v ljubezni.

Ni nagnjen k pritoževanju ali primerjavi svojega romantičnega razmerja z drugimi. V njegovih očeh lahko oseba, ki jo ljubi ne dela prav nič narobe in če je vaš partner rojen v letu psa morate vedeti, da mu to, da je z vami, pomeni vse in da si želi biti z vami v dobrem in slabem.

Pes in idealni poklici

Duhovnik, nuna, vodja sindikata, delavec v dobrodelni organizaciji, medicinska sestra, zdravnik, sodnik, odvetnik, znanstvenik, raziskovalec, socialna delavka, pravnik, aktivist v skupnosti.

Ozadje horoskopa

Element: Zemlja

Barva: Rumena

Smer: Zahod-jug-zahod

Združljivost z ostalimi znamenji

Podgana Bivol Tiger Zajec Zmaj Kača Konj Koza Opica Petelin Pes Prašič

Pozitivne in negativne lastnosti

POZITIVNO: Pes je lahko zelo pozoren, dobro misli, je koristen in rad pomaga, ima toplo srce, skromen, predan, filozofski, vesten, diskreten, inteligenten, navdušen in nesebičen.

NEGATIVNO: Pes zna biti tudi zelo grd, celo zloben, pretirano živahen, neprijeten, lahko ima slab značaj, zagledan vase, obtožujoč, živčen, preirano zaskrbljen in včasih je s takšno osebo celo nemogoče živeti.