Kitajski horoskop Konj

By | 26. 6. 2013
kitajski horoskop konj

Kitajski horoskop Konj – Osebnost

Kitajski horoskop Konj in posameznik kot osebnost je pogosto pripravljen veliko dati obenem pa pričakuje veliko svobode.

Ti ljudje so zelo neodvisni in samozavestni. Konj kot oseba je zelo dojemljiv in še predno imate vi priložnost da bi povedali kar govorite, da bi dokončali svoje misli ima konj vaše misli že v svoji glavi.

Na splošno so to zelo nadarjeni ljudje. Toda v resnici so pogosto bolj zviti kot inteligentni in sami se tega zelo dobro zavedajo. Prav obožujejo, da so v središču pozornosti, še posebno radi imajo, da pohvalite njihovo znanje in se tako počutijo počaščene. Po drugi strani pa imajo ti ljudje izredno toplino in so zelo pošteni, k sebi privlačijo veliko ljudi, radi jim pomagajo in radi spoznavajo nove prijatelje.

Ljudje praviloma zaupajo osebi, ki je rojena v letu konja, ker so iskreni in pokažejo da jih zanimajo njihove misli in čustva in je zmožen pomagati z modrimi besedami in dejanji. Kljub temu pa tu obstaja majhen problem; in sicer, konj je tako navdušen nad novimi odkritji, da zelo težko zadrži skrivnosti zase. To ni nekaj kar bi izhajalo iz zlobe ali maščevanja, preprosti si ne more pomagati, da ne bi izklepetal skrivnost.

To osebo je preprosto navdihniti z novimi idejami in ponavadi jih sprejme z navdušejem in brez odlašanja. Vendar pa se je dobro zavedati tega, da zna biti konj tudi preveč impulziven in zato lahko v prihodnosti povzroči kar nekaj težav. In če ne vidijo rezulatov svojih prizadevanj je zanje povsem naravno da svojo pozornost usmerijo k novim projektom in takrat spet prekipevajo od novih idej.

Oseba konj je vedno pripravljena ponuditi dober nasvet in je pri tem lahko zelo prepričljiva, vendar pa njegov navidezni samozavestni in brezskrbni pristop v resnici skriva notranje dvome. Tisti, ki dobro poznajo tako osebo priznavajo, da jim je potrebno ponuditi podporo in jim dati zagotovila, ki jih potrebuje.

Vas zanima kaj se bo dogajalo v vaši prihodnosti? Vedeževanje po telefonu je tisto kar vam ponujam. Pomagam vam odstraniti vse ovire, ki vam povzročajo nemir in vas onemogočajo? Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate.

Preberite kako se kitajski horoskop Konj ujema z drugimi znamenji

Nasplošno pa ljudje, ki so se rodili v letu konja v sebi nosijo veliko nasprotij v svojem značaju. Po eni strani so to ponosni ljudje, ki imajo nežno naravo, znajo pa biti tudi arogantni, nevsakdanje skromni v svojem pristopu k ljubezni, pestri in strpni po drugi strani pa so lahko tudi domišljavi, lahko pa so tudi ponižni, skratka resnično zanimiva nasprotja. Želijo si nekomu pripadati, po drugi strani pa so obremenjeni s svojo potrebo po neodvisnosti.

Potrebujejo ljubezen in si želijo intimnosti a pogosto imajo občutek, da so na enem mestu obstali in da so pod pritiskom. Vendar pa je resnica takšna, da je konj kot osebnost in posameznik odvisen samo od svoje lastne pameti in delovne aktivnosti, da bi dobil tisto kar si želi.

Pomen ostalih kitajskih znamenj

Kitajski horoskop Podgana / Kitajski horoskop Bivol / Kitajski horoskop Tiger / Kitajski horoskop Zajec / Kitajski horoskop Zmaj / Kitajski horoskop Kača / Kitajski horoskop Koza / Kitajski horoskop Petelin / Kitajski horoskop Pes / Kitajski horoskop Prašič / Kitajski horoskop Opica

Kitajski horoskop Konj – Kariera

Ponavadi so ljudje, rojeni v tem letu povsem naravni in zelo aktivni poslovni partnerji. Morajo si opredeliti cilj, kateremu namenijo vso svojo energijo in porabijo svojo produktivno domišljijo za dosego tega cilja. Vendar pa bi morali imeti v mislih, da se vsi pač ne strinjajo z njihovimi metodami.

V primeru, da se konj odloči za obvladovanje novih spretnosti, da bi še izpopolnil svojo kariero, je za njega povsem običajno, da vztraja pri učenju, dokler tega kar si je zadal ne izpolni. Oseba konj bo ponavadi poskušala rešiti vse probleme, rajše kot da bi se jih poskušala preprosto izogniti.

Ljudje, rojeni v letu konja nimajo težav s sprejemanjem riskantih odločitev, vendar pa lahko pogosto dajejo obljube iz malomarnosti. Torej mu mora dober poslovni partner pokazati njegove prednosti in da naj bodo v določenih situacijah nekoliko bolj zadržani, namesto da kar na slepo stavijo. Prav tako pa je dobro, da posebno pozornost namenijo podrobnostim v pogodbah in poslovnih obveznostih.

Mnogi ljudje rojeni v letu konja imajo zdravo konstitucijo in so primerni tako za telesno kot tudi duševno zahtevno delo. Ta oseba ima zagotovo potreben potencial in je lahko navdihujoči vodja, vendar pa se morajo naučiti znati stopiti korak nazaj kadar od njih tako zahteva trenutna situacija ali ko so razmere neobvladljive, saj bi zaradi prenagljene besede lahko zašel v težave.

Horoskop Konj – Ljubezen

Oseba, rojena v letu konja je običajno čustveni pustolovec in porabi veliko svojega časa povezanega z ljubeznijo. Temu šarmerju ni nikoli primanjkovalo ljudi, ki hitro popustijo njihovemu neprekinjenemu pritoževanju. Vendar pa, ker je konju všeč enostavno osvajanje hitro izgubi zanimanje za nasprotni spol v kolikor se mu ne izkaže dovolj zanimanja in interesa zanj. (Namreč, znano je dejstvo, da kitajci verjamejo, da ženska, rojena v letu konja ne bo dobra žena)

Če je vaš ljubljeni ali ljubljena rojen v letu konja vajin odnos po vsej verjetnosti ne bo dolgočasen, prišli bodo vihravi trenutki, vendar pa bodo sledili tudi razburljivi in intimni časi. Včasih je konja težko ukrotiti in težko se osredotoči samo na enega partnerja, vendar pa če mu uspe obvladati svoje začetno obotavljanje, neodločnost in omahljivost je možno, da partnesko zvezo sprejme zelo resno. Ni težkko podleči šarmu konja in njegovim nežnostim in naklonjenostim.

Zato je potrebno takšno osebo naučiti postopnih korakov, ko gre za vprašanje ljubezni in na tak način bodo odnosi veliko boljši, če dobi priložnost da se razvije, dozori in si pridobi izkušnje. Vsekakor pa je zelo veliko odvisno tudi od partnerja, ki mu konj ne sme biti le predmet, ampak mora z njim preživeti čas, da se skupaj razvijata in mu ali ji dati vedeti, da je obleka in frizura, ki jo nosi ravno pravšnja za trenutno priložnost. Po drugi strani pa je oseba konj pogosto neurejeno bitje, še posebno ko gre za domače zadeve, vendar ta stran značaja postane nekako nepomembna, ker je ljubeč in duhoven partner.

Konj in idealni poklici

Atlet, tehnik, administrator, poklicni voznik, voznik tovornjaka, izumitelj, prodajalec, učitelj, slikar, reklamni agent, pesnik, frizer, gostilničar, turistični vodnik.

Ozadje horoskopa

Element: Ogenj

Barva: Rdeča

Smer: Vzhod

Združljivost z drugimi znamenji

Podgana Bivol Tiger Zajec Zmaj Kača Konj Koza Opica Petelin Pes Prašič

Pozitivne in negativne lastnosti

POZITIVNO:Konj je lahko zelo produktiven, rad se navdušuje nad stvarmi, je zabaven, ima toplo srce, prijeten, marljiv, radodaren, družaben, avtonomen, močnih misli, seksi, radoveden, prepričljiv in logičen.

NEGATIVNO: Konj zna biti tudi izzivalen, podcenjevalen, brezobziren, tesnoben, slabe volje, preveč pragmatičen, oportunističen, trdno vztraja pri svojem in je egoističen in tako se zdi, da je slep in gluh obenem.