Magični krog zaščite

By | 26. 4. 2013

Čas je, da napišem kaj tudi o magičnem krogu, magični zaščiti, ki jo lahko uporabite za vašo osebno zaščito pred slabimi energijami in za priklic božanstev.

Ali je nujno narediti magični krog pred pričetkom delanja določenega uroka? Ni nujno, je pa priporočljivo. Uroki, ki so napisani na spletni strani magicno-vedezevanje.com so uroki, pri katerih ni nujno potrebe po temu.

Ko pa se boste lotili česa malo bolj kompliciranega ali pa nečesa, kar se vam zdi veliko, težko ali nevarno, potem je magični krog zaščite neobhoden. S tem, ko ne naredite magičnega kroga, puščate odprta vrata negativnim energijam, ki lahko slabo vplivajo na vas, obenem pa povzročijo, da bo urok, ki ga delate, neučinkovit.

So pa v vsakem primeru uroki učinkovitejši, če pred tem naredite magični krog zaščite, saj lahko znotraj kroga vzpodbudite, kreirate, osredotočite več energije, ki je pomembna tisti trenutek.

Magični krog zaščite naredite okoli vas, okoli oltarja. To je krog, ki je velik toliko, kolikor je radij vašega premikanja med delanjem uroka. To pomeni 1 meter, dva metra ali pa celo tri metre premera. Vse je odvisno od vašega gibalnega prostora.

Koraki so sledeči:

  • Poskrbite, da je vse, kar potrebujete za izdelavo uroka, znotraj območja, kjer boste naredili magični krog;
  • V vsako četrtino kroga postavite nekaj, kar bo predstavljalo štiri zemeljske elemente: vodo, zrak, zemljo in ogenj ali drugače: vodo, kadilo, sol in svečo;
  • Z dvignjenim prstom (ali pa z vašo čarobno palico, če jo imate) hodite v krogu (po notranji strani kroga) v smeri urinega kazalca;
  • Naredite tri kroge, pri tem pa izgovarjajte in ponavljajte sledeče besede: “Ustvarjam ta magični krog, ki me ščiti pred negativnimi energijami.”
  • Nato izgovorite sledeče besede: “Pozivam vsa božanstva, ki mi želijo prisluhniti, da mi pomagajo pri delanju uroka. S tem urokom bom poskrbela za …..”;
  • Nato naredite vaš urok;
  • Ko boste z urokom zaključili, spet trikrat zaokročite po notranji strani kroga v nasprotni smeri urinega kazalca. Pri tem recite sledeče besede: “Odpiram krog in sproščam zadržano energijo.”
  • Obenem se naglas zahvalite božanstvom, ki ste jih prosili za pomoč in csem štirim zemeljskim elementom.

Seveda lahko vse skupaj še bolj natančno obdelam, a o temu kdaj drugič.

Načinov delanja magičnega kroga je veliko. Sama sem napisala samo enega, ki pa ni nujno najučinkovitejši za vas.

Vsekakor pa vas vabim, da me pokličete na mojo 090 številko 090 142 621 ter mi zastavite kakršnokoli vprašanje v zvezi z vašo prihodnostjo, usodo, uroki in podobnim. Z mojimi več kot 30 letnimi izkušnjami vam bom pomagala rešititi težave ali vam pogledala v karte.   

Tukaj sem posebno samo za vas. Pokličite me, ne bo vam žal.