Dobro je vedeti

light-384950_1280

Z uroki si lahko pomagate na vseh področjih vašega življenja. Najbolje je, če uroke izvajate sami in tako vložite tudi svojo energijo, ki bo bistveno pripomogla k boljši učinkovitosti uroka. Pri izvajanju urokov bodite potrpežljivi in vztrajni. Vaš trud bo zagotovo poplačan.

Na spletni strani ne bom pisala o urokih, s katerimi lahko škodite drugim ljudem ampak samo o tistih, s katerimi si lahko pomagate razrešiti vaše težave, se zaščitite in odpravite vse omejitve za dosego kvalitetnejšega življenja.

Če bo urok deloval ali ne je odvisno predvsem od vaših sposobnosti, poštenosti namena, vloženega truda, vaše karme in podobnega. Pomembno je kakšen cilj si nastavite. Če želite z urokom doseči nekaj, kar se v življenju zdi nekaj nedoseljivega, se lahko maksimalno potrudite, a učinka enostavno ne bo.

DOBRO JE VEDETI: Če pri urokih ciljate na neko osebo vedite, da je ne morete prisiliti v nekaj, ampak ji z urokom le obrnite pozornost tudi v smer, ki jo določite z ritualom.

OPOZORILO: Če se ne morete dokopati do vseh stvari, ki so pomembne za izvajanje rituala, to pomeni, da vam ga ni dovoljeno narediti. Če pa želite kljub temu opraviti ritual, potem zamenjajte manjkajoče stvari s podobnimi (primer: če nimate črnega prta, ga zamenjajte z vijoličnim.