Kitajski horoskop Bivol

By | 26. 6. 2013

Kitajski horoskop Bivol vam bo dal vpogled v osebnost Bivola, v njegovo kariero, v ljubezensko dogajanje, ujemanje z drugimi znamenji ter pozitivne in negativne lastnosti. In, konec koncev, tudi to kateri so idealni poklici za kitajsko znamenje Bivol.

Vzemite si čas in preberite prosim.

kitajski horoskop bivol

Kitajski horoskop Bivol – Osebnost

To je kitajsko znamenje blaginje ob pomoči trdnosti in trdega dela. Kot lahko ugotovimo so takšni ljudje zanesljivi, mirni in skromni. Tako kot njihov živalski soimenjak Bivol so neomahljivi, trdni, neumorni pri svojem delu in so sposobni prenesti vsakršne pritiske povsem brez pripomb.

Oseba rojena v letu Bivola potrebuje mir in tišino pri svojem delu, da se lahko osredotoči na svoje misli in na stvari, ki so težke in je v njih prepričan.

Oseba Bivol ima zelo logičen um in je izjemno sistematičen pri vsaki stvari, ki se jo loti in to kljub pomanjkanju domišljije. Prav tako zna biti zelo trmast in ga je težko odvrniti od določene stvari, ki si jo zamisli, ko se o nečem odloči.

Ti ljudje malo govorijo, vendar so zelo inteligentni, in kadar je to potrebno znajo oboje, biti tudi zgovorni in se izgovarjati.

Vas zanima kaj se bo dogajalo v vaši prihodnosti? Vedeževanje po telefonu je tisto kar vam ponujam. Pomagam vam odstraniti vse ovire, ki vam povzročajo nemir in vas onemogočajo? Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate.

Za kitajsko znamenje Bivol je značilno, ni ekstravagantna osebnost … in misel, da bi živel brez kreditnih kartic ali v dolgovih ga naredi zelo nervozne. Takšne možnosti, da bi bili v kakršnem koli tveganju povzročijo pri bivolih veliko neprespanih noči.

To so resnično iskreni ljudje in že sama misel, da bi se uveljavljali v tekmovalnem svetu se jim zdi zelo neokusna.

Preberite kako se kitajsko znamenje Bivol ujema z drugimi znamenji

Prav bi bilo omeniti, da so ljudje, ki so rojeni v letih Bivola le redko nagnjeni k iskanju in pričakovanju finančnega dobička. Ti ljudje so vedno dobrodošli zaradi svoje poštenosti in potrpežljivosti.

Imajo veliko prijateljev, ki cenijo dejstvo, da so ljudje Bivoli osebe, ki se znajo obrniti vase in so previdni pri novih razvojnih smereh, čeprav jih tu in tam vzpodbujajo, da bi poskusili tudi nekaj novega. Pomembno je vedeti, da so to družabni in sproščeni ljudje, ko se počutijo varne, vendar pa občasno nad tako osebo visi temen oblak, ko skuša prevzeti vse skrbi tega sveta nase in poskuša najti pravo rešitev.

Pomen ostalih kitajskih znamenj

Kitajski horoskop Podgana / Kitajski horoskop Tiger / Kitajski horoskop Zajec / Kitajski horoskop Zmaj / Kitajski horoskop Kača / Kitajski horoskop Konj / Kitajski horoskop Koza / Kitajski horoskop Petelin / Kitajski horoskop Pes / Kitajski horoskop Prašič / Kitajski horoskop Opica

Horoskop Bivol in kariera

Osebe rojene v letih bivola so zelo pozorni ljudje, imajo izjemen spomin in so absolutno odlični pri poročanju vsega kar opazijo. Če boste Bivola vprašali ali se spomni kaj je bilo na zabavi pred osmimi meseci se bo zelo verjetno spomnil celo imen oseb, ki so bile prisotne na tej zabavi.

Praviloma imajo ti ljudje zelo resen pristop do dela, vse dokler niso na očeh javnosti in dokler niso prisiljeni razmišljati in natančno planirati. Morda res niso posebno hitri pri sprejemanju odločitev, vendar so zelo sposobni organizatorji in logični misleci in čez leta bodo za svojo odločenost verjetno nagrajeni.

Nimajo težav s tem, da sprejmejo avtoritativno držo vse dokler ne spoznajo, da posel stoji na trdnih temeljih. Dobro je tudi vedeti urnik, ki ga uporablja Bivol ali razpored njegovega dela, čeprav le tega lahko spreminja v izzive in je včasih tudi nepredvidljiv.

Sicer pa je ta oseba rada temeljito obveščena in dela v stabilnem delovnem okolju.

Horoskop Bivol – ljubezen

Čeprav je Bivol praktičen v drugih stvareh pa je to oseba, ki je lahko zelo naivna v ljubezenskih zvezah in srčnih vprašanjih. Zato potrebuje čas, da razvije intimne odnose in pokaže svoja čustva. Ko pa se bo takšna oseba odprla bo partnerja popolno ljubil in bo vreden zaupanja.

Idealni partner za bivola je iskrena in nežna oseba, ki pa mora vedeti kako ga nagovoriti in na kakšen način se lahko z njim šali. Seveda lahko pride čas, ko si oseba rojena v letih Bivola napačno razlaga lahkotne pripombe ali ne razume humorja, vendar pa bodo ljudje ki obkrožajo to osebo vedeli kdaj je odvrgel svoje skrbi in tudi sam začel uživati.

Idealni partner za Bivola mora znati biti navdušen za nove stvari in interese, ki mu jih le ta pokaže in mora znati pokazati zanimanje zanje, toda včasih ni potrebno prevzeti odgovornosti za varnost Bivola. Ta oseba lahko svojega partnerja in njegove slabosti sprejme kot nekaj samo po sebi umevnega, vendar pa če Bivolu grozi nevarnost čustvenega pretresa, občutek krivde ali če se bo počutil zaveden, bo partnerju težko odpustil.

Kaj so idealni poklici za kitajsko znamenje Bivola

Skladatelj, lastnik zemljišča, kuhar ali šef kuhinje, policist, vojak, učitelj, sodnik, bankir.

Ozadje horoskopa

Element: Zemlja

Barva: Rumena

Smer neba: Sever-Severovzhod

Združljivost Bivola z drugimi znamenji

Podgana Bivol Tiger Zajec Zmaj Kača Konj Koza Opica Petelin Pes Prašič

Pozitivne in negativne lastnosti za kitajski horoskop Bivol

POZITIVNO : Bivol je potrpežljiv, preudaren, spreten, zgovoren, samozavesten, družinski, avtoritativen, marljiv in prepričan v svoja dejanja.

NEGATIVNO: lahko ima predsodke, šovinističen, preponosen, tiranski, dlakocepski, kritičen, ekscentričen, pobožnjakarski, konzervativen, zlovoljen in občasno nasilen.