Urok za odklanjanje psihičnih vampirjev

Psihični vampirji so vsi tisti ljudje, ki vam jemljejo energijo ob stiku z vami ali celo na daljavo. To so ljudje, ki vas izčrpavajo brez posebnega razloga.

Potrebujete:
dve beli sveči
morsko sol v stekleni posodi napolnjeni s toplo vodo
kadilo
eterično olje po vašem izboru
majhen oltar
Oltar je lahko čisto navadna lesena deska, na katero lahko postavljate stvari. oltar postavite na mesto, ki se vam po občutku zdi najbolj sveto. Bolj kot bo oltar lep, čist in lepo narejen, bolj boste kazali spoštovanje do sile, ki vam lahko pomaga pri uresničevanju vaših potreb in želja.

 • Postavite sveči vsako na svojo stran oltarja. Tista na desni predstavlja Boga, tista na levi pa vsa božanstva. Nato postavite soljeno vodo na sredino oltarja, pred njo pa postavite kadilo.
 • Obe sveči namažite z eteričnim oljem, poleg tega pa recite: “Sedaj odbijam vso negativnost iz mojega bivališča, službe in vsakodnevnega življenja. Vse negativno ali zlobno nima vstopa sem.”
 • Prižgite sveči.
 • Vizualizirajte belo svetlobo, ki vas objema in ki vedno bolj žari. Predstavljajte si to svetlobo tudi okoli vašega bivališča in v vaši službi.
 • Nato recite:

“Psihični vampirji v noči;
Psihični vampirji, ki uničujete moje življenje;
Ne uničujte več tega, kar dosegam;
Ne uničujte več tega, kar pridobivam;
Negativnost ni dobrodošla;
Zlobnost ni dobrodošla;
To velja zame in za vse ljudi, ki jih imam rad.”

 • To ponovite trikrat, nato pa počakajte, da kadilo in sveči do konca dogorijo.

6 thoughts on “Urok za odklanjanje psihičnih vampirjev

 1. ina

  Ali je ta urok pravi tudi zato,da preprečiš obiske osebe,ki je ne želiš v svojem stanovanju??
  Ali ta urok pomaga,da se ena oseba izseli iz stanovanja?

  Reply
  1. Admin Post author

   Pozdravljena.

   Hvala za vprašanje.

   Za preprečevanje obiska določene osebe lahko uporabite sledeči urok

   Seveda lahko uporabite tudi tega, ki govori o psihičnih vampirjih. Razlika je le v tem, da psihični vampirji delujejo tudi na daljavo, zato je za prerprečevanje fizičnih obiskov mnogo bolj efektiven urok, do katerega sem vam podala povezavo.

   Reply
 2. Andrej

  Pozdravljeni,

  mene pa zanima kateri urok bi lahko pomagal za notranjo moč, če obstaja sploh tak urok, predvsem gre zato, da ljudje, ki nastopajo psihično agresivno zlorabljajo energijo kaj narediti, če dalj časa poznaš take ljudi( npr, služba, šola, itd…) kako se obnašati, ko prideš v stik s takimi ljudi, npr zamenjati službo, šolo, to vendar ne gre, itd…..

  Sam sem imel problem, ko sem vedno srečal osebo katera je bila zelo provokativna v negativnem smislu zato se je začel v meni razvijati nek strah( kaj če jo srečam, kaj bo potem, itd..) vendar ga imam pod kontrolo tako da ni tako hudo, vendar bi se pa rad znebil tega strahu,

  hvala in lep prisrčen pozdrav

  Reply
 3. Admin Post author

  Pozdravljen Andrej.

  Bom malo pobrskala po mojih zapiskih glede uroka za notranjo moč.

  Reply
 4. IRIS

  Pozdravljeni,
  kako pa narediti urok, da npr. ženska oseba odide iz življenja moža – npr. ljubica, ki je kot pijavka in ga ne spusti, čeprav se on trudi ostati pri družini in sva sklenila nadaljevati pot .
  hvl

  Reply
  1. Admin Post author

   Iris ….

   najverjetneje je ona tista, ki ima zadaj podporo.

   Reply

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja