Urok: Če želite prekiniti ljubosumje

By | 14. 2. 2010

Urok je primeren, ko se poleg vas nahaja na vas ljubosumna oseba. S pomočjo uroka boste dosegli, vam oseba ne bo več metala polena pod noge ali vas ovirala pri vaših vsakdanjih opravilih.

Potrebovali boste:
svečo vaše priljubljene barve
svečo zelene barve
majhen nož
cimetovo kadilo
cimetovo olje
materino dušico

Urok izvedite ob polni luni.

KORAK 1: Napolnite banjo z toplo vodo in vanjo namakajte materino dušico. Nato se v temu okopajte in s tem očistite svoje telo vseh negativnosti.

KORAK 2: Sedaj je potrebno narediti magični krog. V desno roko vzemite cimetove palčice in se postavite ob vzhodni zid vašega bivališča. Prižgite kadilo. Nato zaokrožite po bivališču v smeri urinega kazalca. Vizualizirajte moder sij, ki objema vaše bivališče.

KORAK 3: Stopite v sredino kroga in s pomočjo majhnega noža na svečo vaše priljubljene barve vrežite vaše ime. Obenem vrežite ime ljubosumne osebe na svečo zelene barve. Začetek imena naj se prične na vrhu in se potem nadaljuje proti dnu sveče.

KORAK 4: V roke vzemite svečo z vašim imenom in jo namažite s cimetovim oljem. Medtem govorite: “Moja želja je odstraniti ljubosumje iz mojega življenja.”

KORAK 5: V roke vzemite zeleno svečo, na katerem je napisano ime druge osebe, in jo namažite z cimetovim oljem. Pri tem recite: “Ta sveča predstavlja ljubosumno osebo, ki mi ne bo več delala preglavic.”

KORAK 6: Prižgite zeleno svečo in jo nesite skozi vrata ven iz sobe, v kateri ste kreirali magični krog. Pri tem recite naslednji stavek: “Odstranjujem te skozi vrata ven iz mojega življenja. Naj se tvoja duša očisti in napolni s svetlobo in ljubeznijo.” Svečo nato pustite prižgano pred vrati in jo pustite, da dogori.

KORAK 7: V roke vzemite svečo z vašim imenom. Vizualizirajte kako se okoli sveče ovije moder sij. Obenem govorite: “Prosim Zemljo da podpre mojo željo, da Veter pohiti mi naproti, Ogenj prinese duh onstranstva in Voda napolni ta urok z ljubeznijo. Ta urok naj traja in naj ne povzroča nobenih težav. Naj se nikoli ne obrne proti meni. Tako sem rekel in tako naj bo.”

KORAK 8: Zahvalite se elementom za pomoč s tem, da rečete naslednje: “Zemlja, Voda, Ogenj in Zrak…..zapustite magični krog meni v skrb. Z ljubeznijo se vam zahvaljujem za vašo pomoč.”

KORAK 9: Ponovno vzemite cimetovo kadilo v roke in na istem mestu, kot ste na začetku uroka pričeli v smeri urinega kazalca delati magični krog, se sedaj obrnite v nasprotno smer urinega kazalca in ponovno obhodite isto pot. Predstavljajte si, da se moder sij razblinja.