Ko želite izvedeti kaj si nekdo misli o vas

Urok je zelo priročen, saj lahko zelo hitro ugotovite kaj si nekdo misli o vas. S tem se lahko prepričate v iskrenost osebe, da o ostalih stvareh ne govorimo.

 • Napišite ime in priimek osebe, za katero sprašujete, na list papirja.
 • Prepognite papir enkrat in potem še enkrat. Z očesom ošvrknite rob dvakrat prepognjenega papirja.
 • Nato položite papir na posteljo pod vaš vzglavnik in pred spanjem izgovorite sledeče besede: “Ko bom spal-a, bom z mojimi očmi videl kaj si ta oseba misli o meni. Naj bo dobro ali slabo, v vsakem primeru naj se razodene. taka je moja želja”
 • Zaprite oči in si zamislite to osebo, ki sedi na drugem koncu sobe, v kateri je veliko ljudi. Vizualizirajte, da se ljudje med sabo pogovarjajo in da je na splošno v sobi vse zelo glasno, zato posameznih pogovorov ne morete popolnoma razločiti. To so pogovori, govorice in misli, ki jih ta oseba goji do vas. zamislite si, da se počasi približujete osebi.
 • Nato zaspite.

Kadar se boste zbudili, si napišite kaj ste sanjali, kaj ste slišali ali kaj je bilo v sanjah izrečenega. Tako se vam bo razkrilo kaj ta oseba misli o vas.
Če v sanjah ne boste prišli do odgovora pomeni, da je resnica to, kar vam je ta oseba že zaupala.
Seveda lahko ritual ponovite in ponovno poiščete nekaj skritega, nekaj, kar še ne veste.

4 thoughts on “Ko želite izvedeti kaj si nekdo misli o vas

 1. Kristina

  Spoštovana.

  Objavila ste urok s katerim lahko prekličemo urok,ki smo ga sami naredili. Kaj pa je potrebno naredit če je uroč naš partenr. Ni nam pa znano kdo ga je uročil?

  Obstaja kakšen urok za preknitev takega uroka?

  Lepo se vam zahvaljujem

  Reply
 2. Admin Post author

  Pozdravljena.
  Kadar je urečen nekdo drugi in bi rada urok prekinila, je to precej težko.
  Ponavadi se v tem primeru naredi zaščita, ki onemogoča slabi energiji preboj v auro posameznika oziroma uročenega partnerja.

  Črna magija nima neskončne vrednosti in možnosti delovanja. Zato je dobro narediti zaščito, ki traja vsaj toliko časa, dokler traja tudi črna magija.

  Reply
 3. vesna

  Spoštovani!

  Mene bi pa zanimalo glede uroka kaj neka oseba misli o nas in sicer me zanima ali je vseeno kakšne sanje sanjamo npr.(moje sanje kar sem jaz sanjala) da sanjamo, da sem zaročena z starejšmu gospodom, ki je bolan in si želi ozdraveti s poroko itd.. in da naju hoče poročiti pošast in in da ko naju hoče že poročiti mojega zaročenca spremeni v pošast in ko se zavem še jaz da se bom spremenila zavpijem neee in potem se zbudim..
  Kaj naj bi to v tem primeru pomenilo?

  Reply
  1. Admin Post author

   Vesna …

   Vse je odvisno zakaj ste ta urok pravzaprav želela narediti. Če ste to naredila, da bi izvedela kaj si misli vaš zaročenec o vas, potem je tukaj zagotovo stvar v temu, da on razmišlja o temu, da bo življenje z vami potem, ko bosta tudi poročena, precej drugačno. Še sam ne ve kako in zakaj se bo vse skupaj spremenilo. Rekla bi, da ga je po eni strani strah, po drugi strani pa se obremenjuje s tem kaj ga potem vse čaka.

   No … saj pravim … vse je odvisno od tega, kako ste štartala urok.

   Srečno.

   Reply

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja