Ujemanje kitajskih znamenj: Opica in Zajec

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Opica – Zajec

ujemanje zajecujemanje opica

Zajec in Opica sta sposobna razviti prijateljski odnos, vendar ves čas med seboj tekmujeta za prevlado.

Opica je sicer vsestranska, prilagodljiva, načelna, vedra in samozavestna oseba, ki pa kljub vsemu svojemu partnerju zna zelo zaplesti življenje.

Po drugi strani pa je Zajec vse preveč občutljiv in se težko znajde v nepredvidljivih situacijah.

Zato je do svojega partnerja le delno zaupljiv, saj se ni sposoben sprostiti, vendar pa je njun odnos toleranten.

Tudi sicer se kaj rado zgodi, da imata med seboj nekaj nesoglasij, ki jih sicer skušata reševati, vendar se bolje znajdeta v kakšnem poslovnem sodelovanju kot pa na ljubezenskem področju.

Za vas sem pripravila vedeževanje za vašo prihodnost. Dobra vedeževalka vas vabim, da me pokličete in vprašate karkoli vas teži in vam ustvarja stike. Tukaj sem za vas da vam povem vse okoli vaše ljubezni, službe, posla, prijateljstva, družine, osebne sreče, vašega počutja in še marsičesa drugega. Imam dolgoletne izkušnje. Ne bo vam žal.

Več o kitajskem znamenju Opica

Opica je najbolj vsestransko znamenje kitajskega zodiaka. Takšni ljudje so pogosto izumitelji, risarji, zabavljači, ustvarjalni geniji, ki se znajdejo v kakršnikoli situaciji in tudi vragolije jim niso tuje. Imajo to sposobnot da že po naravi zelo hitro razmišljajo, kar jim omogoča, da razumejo kaj se dogaja v njihovi okolici in se znajo pravilno odločiti.

Tudi v pogovoru se oseba, rojena v tem letu zaveda in je sposobna vzpostaviti stik in si zapomniti kaj je kdo rekel, vse to pa shrani v spomin za prihodnje priložnosti. Na splošno se s svojim hitrim razmišljanjem in večimi talenti lahko opica druži z različnimi ljudmi in je mojster v vseh zadevah.

So zanesljivi gostitelji in ljudje so v njihovih rokah varni. To so tudi pošteni ljudje kar se tiče poslovanja. Opice so ljudje, ki so zelo dobri pri reševanju problemov.

Kjerkoli ste, kdor koli ste, če imate težave samo dvignite telefon in pokličite na pomoč opico, saj znajo pozorno prisluhniti in istočasno predlagati pametne rešitve.

Več o kitajskem znamenju Zajec

Ljudje, rojeni v letu zajca so pogosto idealni diplomati ali politiki. Zajec kot oseba je nežna, kulturna in je priznan po lepem vedenju. Čeprav se ljudje rojeni v letih tega znamenja dobro razumejo z vsemi, pa so v svojem srcu bolj rezervirana bitja in so resnično zares srečni samo takrat, ko jih popolnoma prevzame neke vrste znanstvena ali intelektualna dejavnost.

Preprosto so preveč občutljivi za svet okoli sebe. Niso sposobni uspeti v konkurenčnem in agresivnem okolju in zelo jih skrbi, če jih kdo prisili, da sprejemejo tvegane odločitve. Njihov notranji svet je enostavno preveč občutljiv za težko rešljive ali nepredvidljive situacije, zato se nagibajo k temu, da okoli sebe ustvarijo mirno in udobno vzdušje za svoje delovanje. 

Njihova pozitivna lastnost je, da so to zelo pozorni in gostoljubni ljudje, ki radi poskrbijo za soljudi okoli sebe.

Povprečna oseba zajec daje v svojem življneju poudarek na majhne stvari in podrobnosti. So pozorni na vse, od barve, oblike, vrste pohištva, ki je v njihovem domu, na hrano in pogovor. In le, če so prepričani, da je vse urejeno, tako kot si želijo, se lahko sprostijo in zabavajo. 

 

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Opica

Ujemanje znamenj