Ujemanje kitajskih znamenj: Opica in Zmaj

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Opica – Zmaj

ujemnje opicaujemanje zmaj

Ta kombinacija pa je odlična in Zmaj ter Opica si med seboj zelo ustrezata.

Vsak na svoj način sta posebna in zanimiva.

Za ta par je prav dobrodošlo, če bi se odločila za zakonsko življenje, ker bosta v njem vsak trenutek neskončno uživala in se bosta med seboj duhovno in energetsko polnila.

Med njima vlada namreč izredno močna privlačnost in obojestransko razumevanje.

In če se odločila za skupno življensko pot ju resnično čaka uspeh in velika sreča.

Tudi na poslovnem področju odlično sodelujeta.

Pravzaprav; vsepovsod odlično sodelujeta in se lepo ujameta, pa naj si bo to zasebno ali kakorkoli drugače.

Za vas sem pripravila vedeževanje za vašo prihodnost. Dobra vedeževalka vas vabim, da me pokličete in vprašate karkoli vas teži in vam ustvarja stike. Tukaj sem za vas da vam povem vse okoli vaše ljubezni, službe, posla, prijateljstva, družine, osebne sreče, vašega počutja in še marsičesa drugega. Imam dolgoletne izkušnje. Ne bo vam žal.

Več o kitajskem znamenju Opica

Opica je najbolj vsestransko znamenje kitajskega zodiaka. Takšni ljudje so pogosto izumitelji, risarji, zabavljači, ustvarjalni geniji, ki se znajdejo v kakršnikoli situaciji in tudi vragolije jim niso tuje. Imajo to sposobnot da že po naravi zelo hitro razmišljajo, kar jim omogoča, da razumejo kaj se dogaja v njihovi okolici in se znajo pravilno odločiti.

Tudi v pogovoru se oseba, rojena v tem letu zaveda in je sposobna vzpostaviti stik in si zapomniti kaj je kdo rekel, vse to pa shrani v spomin za prihodnje priložnosti. Na splošno se s svojim hitrim razmišljanjem in večimi talenti lahko opica druži z različnimi ljudmi in je mojster v vseh zadevah.

So zanesljivi gostitelji in ljudje so v njihovih rokah varni. To so tudi pošteni ljudje kar se tiče poslovanja. Opice so ljudje, ki so zelo dobri pri reševanju problemov.

Kjerkoli ste, kdor koli ste, če imate težave samo dvignite telefon in pokličite na pomoč opico, saj znajo pozorno prisluhniti in istočasno predlagati pametne rešitve.

Več o kitajskem znamenju Zmaj

Zmaj je veličasten. Je razposajen, privlačen, poln vitalnosti in moči. Ljudje, ki so rojeni v letih tega znamenja, imajo naravno karizmo in so vsekakor nadarjeni z močjo in srečo. Za te ljudi je težko biti neopažen ali da bi bili postavljeni na drugo mesto med konkurenco.

Zmaj je oseba aktivnega uma in kaže odkrito zanimanje za svet okoli sebe. Ta oseba je tudi dovolj samozavestna, da se zaveda kako je potrebno narediti vtis na druge. Ker so večji od samega življenja, zmaji radi naredijo vse kar je v velikem obsegu, torej velika dejanja. 

So egoistični in ambiciozni, skoraj do točke, ko se radi poveličujejo in nič jih ne bo ustavilo pri uresničevanju njihovih želja. Oseba, rojena v tem letu nosi krono usode, in je sposobna velikih dosežkov, seveda v kolikor zna izkoristiti svojo izjemno energijo, inteligenco in talente.

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Opica

Ujemanje znamenj