Ujemanje kitajskih znamenj: Opica in Tiger

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Opica – Tiger

ujemanje tigerujemanje opica

Opica je vsakdanjem življenju vse preveč zasedena, da bi lahko bila par s tigrom, ki hoče za sebe zelo veliko pozornosti in je dokaj zahteven partner.

Zato se med seboj veliko prepirata in med njima je res veliko neskladnosti.

Nobenemu namreč niti na misel ne pride, da bi vsaj za kanček popustil in se bolj posvetil svojemu partnerju.

Še huje, med seboj sta zelo tekmovalna in to pripelje do še večjih trenj med njima.

Tudi nobenih skupnih interesov nimata med seboj in sta si resnično na žalost popolnoma neuskladljiva.

In naj se še tako trudita, ta dva resnično ne moreta biti skupaj in zanju je celo bolje, da se niti ne družita.

Za vas sem pripravila vedeževanje za vašo prihodnost. Dobra vedeževalka vas vabim, da me pokličete in vprašate karkoli vas teži in vam ustvarja stike. Tukaj sem za vas da vam povem vse okoli vaše ljubezni, službe, posla, prijateljstva, družine, osebne sreče, vašega počutja in še marsičesa drugega. Imam dolgoletne izkušnje. Ne bo vam žal.

Več o kitajskem znamenju Opica

Opica je najbolj vsestransko znamenje kitajskega zodiaka. Takšni ljudje so pogosto izumitelji, risarji, zabavljači, ustvarjalni geniji, ki se znajdejo v kakršnikoli situaciji in tudi vragolije jim niso tuje. Imajo to sposobnot da že po naravi zelo hitro razmišljajo, kar jim omogoča, da razumejo kaj se dogaja v njihovi okolici in se znajo pravilno odločiti.

Tudi v pogovoru se oseba, rojena v tem letu zaveda in je sposobna vzpostaviti stik in si zapomniti kaj je kdo rekel, vse to pa shrani v spomin za prihodnje priložnosti. Na splošno se s svojim hitrim razmišljanjem in večimi talenti lahko opica druži z različnimi ljudmi in je mojster v vseh zadevah.

So zanesljivi gostitelji in ljudje so v njihovih rokah varni. To so tudi pošteni ljudje kar se tiče poslovanja. Opice so ljudje, ki so zelo dobri pri reševanju problemov.

Kjerkoli ste, kdor koli ste, če imate težave samo dvignite telefon in pokličite na pomoč opico, saj znajo pozorno prisluhniti in istočasno predlagati pametne rešitve.

Več o kitajskem znamenju Tiger

Tigrom se je težko upreti, saj imajo magnetičen značaj in njihova narava zrači avtoriteto in jim prinaša določen prestiž. Razburkajo še tako mirno in toplo srce, so pogumni v soočanju z nevarnostjo in prinašajo mehkobo in skrivnost še posebno ko to najmaj pričakujemo.

Uživajo življenje polno izzivov in nepredvidljivih dogodkov, radi obiskujejo nenavadna mesta, izpolnjujejo jih zanimivi in odprti ljudje. Z lahkoto k sebi privlačijo druge ljudi, saj so polni navdušenja in to je način njihovega življenja.

Oseba v rojena v letih znamenja tigra najde užitek v nepredvidljivem, medtem, ko bi to za druge ljudi pomenilo korak nazaj, se tiger ne boji in si poišče nove in nenavadne avanture. Vendar pa s tigrom ni lahko shajati.

To so ljudje, ki potrebujejo izkušnjo iz prve roke. Ponavadi so odprti in iskreni ljudje, ki jih imajo drugi ljudje radi, vendar če se počutijo ujete postanejo agresivni in se umaknejo. Takoj ko se tigru povrne občutek varnosti se ponovno spremeni v krotko muco.

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Opica

Ujemanje znamenj