Ujemanje kitajskih znamenj: Opica in Bivol

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Opica – Bivol

ujemanje opicaujemanje bivol

Tudi med tem parom ne bo nekih velikih ljubezenskih iskric.

Njuni odnosi bodo bolj površinski in zadržani.

Še celo kregati se jima med seboj dobesedno ne ljubi.

Oba sta zelo pasivna.

Nimata niti nobenih skupnih interesov ali ciljev in njuna zveza je popolnoma brez smisla.

Vendar pa se tega ne zavedata takoj, čeprav kmalu ugotovita, da si nista ravno usojena.

Zakon bi bil zelo šibek, in za ta dva partnerja je boljše, da o kakšni poroki ali skupnem življenju niti ne razmišljata preveč, ker to res ni zanju.

Za vas sem pripravila vedeževanje za vašo prihodnost. Dobra vedeževalka vas vabim, da me pokličete in vprašate karkoli vas teži in vam ustvarja stike. Tukaj sem za vas da vam povem vse okoli vaše ljubezni, službe, posla, prijateljstva, družine, osebne sreče, vašega počutja in še marsičesa drugega. Imam dolgoletne izkušnje. Ne bo vam žal.

Več o kitajskem znamenju Opica

Opica je najbolj vsestransko znamenje kitajskega zodiaka. Takšni ljudje so pogosto izumitelji, risarji, zabavljači, ustvarjalni geniji, ki se znajdejo v kakršnikoli situaciji in tudi vragolije jim niso tuje. Imajo to sposobnot da že po naravi zelo hitro razmišljajo, kar jim omogoča, da razumejo kaj se dogaja v njihovi okolici in se znajo pravilno odločiti.

Tudi v pogovoru se oseba, rojena v tem letu zaveda in je sposobna vzpostaviti stik in si zapomniti kaj je kdo rekel, vse to pa shrani v spomin za prihodnje priložnosti. Na splošno se s svojim hitrim razmišljanjem in večimi talenti lahko opica druži z različnimi ljudmi in je mojster v vseh zadevah.

So zanesljivi gostitelji in ljudje so v njihovih rokah varni. To so tudi pošteni ljudje kar se tiče poslovanja. Opice so ljudje, ki so zelo dobri pri reševanju problemov.

Kjerkoli ste, kdor koli ste, če imate težave samo dvignite telefon in pokličite na pomoč opico, saj znajo pozorno prisluhniti in istočasno predlagati pametne rešitve.

Več o kitajskem znamenju Bivol

To je kitajsko znamenje blaginje ob pomoči trdnosti in trdega dela. Kot lahko ugotovimo so takšni ljudje zanesljivi, mirni in skromni. Tako kot njihov živalski soimenjak Bivol so neomahljivi, trdni, neumorni pri svojem delu in so sposobni prenesti vsakršne pritiske povsem brez pripomb.

Oseba rojena v letu Bivola potrebuje mir in tišino pri svojem delu, da se lahko osredotoči na svoje misli in na stvari, ki so težke in je v njih prepričan.

Oseba Bivol ima zelo logičen um in je izjemno sistematičen pri vsaki stvari, ki se jo loti in to kljub pomanjkanju domišljije. Prav tako zna biti zelo trmast in ga je težko odvrniti od določene stvari, ki si jo zamisli, ko se o nečem odloči.

Ti ljudje malo govorijo, vendar so zelo inteligentni, in kadar je to potrebno znajo oboje, biti tudi zgovorni in se izgovarjati.

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Opica

Ujemanje znamenj