Ujemanje kitajskih znamenj: Opica in Petelin

By | 12. 2. 2014

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Opica – Petelin

ujemanje opicaujemanje petelin

Petelin se rad šopiri in izpostavlja, Opica pa je zelo zanesljiva in na noben način ne bo hotela škodovati nikomur.

Če ne bo v njeni moči, da bi pomagala, se bo raje umaknila in o situaciji temeljito premislila, medtem, ko se bo Petelin izpostavljal in pametoval na ves glas.

Ta dva človeka lahko med seboj ustvarita izključno površinsko zvezo brez kakršnihkoli čustev.

Med seboj se lahko razumeta in v primeru nujnega skupnega sodelovanja sta sposobna medsebojne tolerance, a to je za oba prevelik napor.

Da pa bi ta dva postala ljubezenski par pa nikakor ne pride v poštev, ker bi obema spodneslo in jima ne bi uspelo.

Za vas sem pripravila vedeževanje za vašo prihodnost. Vedeževalka vas vabim, da me pokličete in vprašate karkoli vas teži in vam ustvarja stike. Tukaj sem za vas da vam povem vse okoli vaše ljubezni, službe, posla, prijateljstva, družine, osebne sreče, vašega počutja in še marsičesa drugega. Imam dolgoletne izkušnje. Ne bo vam žal.

Več o kitajskem znamenju Opica

Opica je najbolj vsestransko znamenje kitajskega zodiaka. Takšni ljudje so pogosto izumitelji, risarji, zabavljači, ustvarjalni geniji, ki se znajdejo v kakršnikoli situaciji in tudi vragolije jim niso tuje. Imajo to sposobnot da že po naravi zelo hitro razmišljajo, kar jim omogoča, da razumejo kaj se dogaja v njihovi okolici in se znajo pravilno odločiti.

Tudi v pogovoru se oseba, rojena v tem letu zaveda in je sposobna vzpostaviti stik in si zapomniti kaj je kdo rekel, vse to pa shrani v spomin za prihodnje priložnosti. Na splošno se s svojim hitrim razmišljanjem in večimi talenti lahko opica druži z različnimi ljudmi in je mojster v vseh zadevah.

So zanesljivi gostitelji in ljudje so v njihovih rokah varni. To so tudi pošteni ljudje kar se tiče poslovanja. Opice so ljudje, ki so zelo dobri pri reševanju problemov.

Kjerkoli ste, kdor koli ste, če imate težave samo dvignite telefon in pokličite na pomoč opico, saj znajo pozorno prisluhniti in istočasno predlagati pametne rešitve.

Več o kitajskem znamenju Petelin

Ljudje, rojeni v letu petelina so ponavadi zelo pazljivi. Večino časa zelo točno in natančno opazujejo. Ti ljudje se zagotovo radi najdejo v središču pozornosti, ljubijo in obožujejo zabave in prijatelje, radi spoznavajo nove ljudi in zanje nepričakovane in negotove okoliščine sploh niso nobena ovira.

Skoraj nemogoče je najti osebo, ki je rojena v tem letu, da bi bila videti staromodna, slabo oblečena ali neurejan. Dejstvo je namreč, da so ti ljudje med najlepše oblečenimi in urejenimi. Aktivno so zainteresirani za oblačila, barve in dodatke in ponavadi so zelo kritični do svojega videza, prav tako pa so kritični do videza tistih, ki so jim blizu.

Človek, rojen v letu petelina je rad opažen in rad sprejema pohvale. Taka oseba se lahko obleče nekoliko kričeče in vpadljivo, vendar pa je v srcu povsem konzervativen. Petelin se zdi vedno privlačen in se lepo obnaša. So družabni in radi imajo če so deležni pozornosti.

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Opica

Ujemanje znamenj