Ujemanje kitajskih znamenj: Opica in Pes

By | 13. 2. 2014

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Opica – Pes

ujemanje opicaujemanje pes

Opica in Pes med seboj razvijeta veliko prijateljstvo in spoštovanje, o kakšni zaljubljenosti in velikih ljubezenskih podvigih pa žal pri tem paru ne moremo govoriti.

Sposobna sta med seboj sodelovati, a še to le če znata sklepati kompromise in sta vsak na svoji strani sposobna popuščati.

Čeprav je Pes izjemno zvest sopotnik pa Opici nekako ne ustreza njegov značaj in prav tako tudi obratno, seveda kar se ljubezenskih zadev tiče.

Lahko se znajdeta skupaj v postelji in tiste trenutke bosta v medsebojni družbi uživala, a ko se ta del zgodbe konča se v bistvu njuna skupna pot tudi zaključi.

Za vas sem pripravila vedeževanje za vašo prihodnost. Vedeževalka vas vabim, da me pokličete in vprašate karkoli vas teži in vam ustvarja stike. Tukaj sem za vas da vam povem vse okoli vaše ljubezni, službe, posla, prijateljstva, družine, osebne sreče, vašega počutja in še marsičesa drugega. Imam dolgoletne izkušnje. Ne bo vam žal.

Več o kitajskem znamenju Opica

Opica je najbolj vsestransko znamenje kitajskega zodiaka. Takšni ljudje so pogosto izumitelji, risarji, zabavljači, ustvarjalni geniji, ki se znajdejo v kakršnikoli situaciji in tudi vragolije jim niso tuje. Imajo to sposobnot da že po naravi zelo hitro razmišljajo, kar jim omogoča, da razumejo kaj se dogaja v njihovi okolici in se znajo pravilno odločiti.

Tudi v pogovoru se oseba, rojena v tem letu zaveda in je sposobna vzpostaviti stik in si zapomniti kaj je kdo rekel, vse to pa shrani v spomin za prihodnje priložnosti. Na splošno se s svojim hitrim razmišljanjem in večimi talenti lahko opica druži z različnimi ljudmi in je mojster v vseh zadevah.

So zanesljivi gostitelji in ljudje so v njihovih rokah varni. To so tudi pošteni ljudje kar se tiče poslovanja. Opice so ljudje, ki so zelo dobri pri reševanju problemov.

Kjerkoli ste, kdor koli ste, če imate težave samo dvignite telefon in pokličite na pomoč opico, saj znajo pozorno prisluhniti in istočasno predlagati pametne rešitve.

Več o kitajskem znamenju Pes

Pes pa je najbolj simpatičen znak v kitajskem zodiaku. Tako kot njegov soimenjak-žival, je zvest z veliko črko »Z«. Prav na njega se bodo ljudje najverjetneje obrnili za pomoč, ko se bodo znašli v težavnih situacijah in pes bo vsakokrat prišel in pomagal.

To je zato ker je pes zelo občutljiv in čuti z drugimi, še posebno če je kdo utrpel krivico. Odzove se hitro in z enakim občutkom kot da bi se krivica zgodila prav njemu osebno. Prijatelji cenijo vrednost teh kvalitet in vedo, da se lahko vedno zanesejo na svojega prijatelja, ki je rojen v letu psa, da bo držal besedo in ostal hladnokrven v kritični situaciji.

Psi so iskrene osebe, inteligentni in enostavni. Sprejeli bodo vse odgovornosti, ki so jim bile naložene in lahko ste prepričani, da bodo svoje delo vestno in dobro opravili.

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Opica

Ujemanje znamenj