Ujemanje kitajskih znamenj: Opica in Opica

By | 11. 2. 2014

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Opica – Opica

ujemanje opicakitajsko znamenje opica ujemanje znamenj

Ko se najdeta dve osebi, obe rojeni v letu Opice to pomeni veliko vzdržljivosti, odločenosti, na videz veliko manipulacije in grabežljivosti.

Vendar pa opice le niso ravno tako negativne osebnosti, prav nasprotno, so zelo priljubljene v krogu prijateljev in so celo odlični prijatelji.

Težava nastane ravno v tem, da sta si ta dva partnerja tako zelo podobna, da preprosto nista sposobna skupnega ljubezenskega življenja.

Lahko pa sta odlična poslovna partnerja in odlično med seboj sodelujeta, seveda dokler je vse skupaj v interesu obeh.

Vsak posebej sta čudoviti osebi, ko pa prideta skupaj se stvari nekoliko zakomplicirajo.

Za vas sem pripravila vedeževanje za vašo prihodnost. Dobra vedeževalka vas vabim, da me pokličete in vprašate karkoli vas teži in vam ustvarja stike. Tukaj sem za vas da vam povem vse okoli vaše ljubezni, službe, posla, prijateljstva, družine, osebne sreče, vašega počutja in še marsičesa drugega. Imam dolgoletne izkušnje. Ne bo vam žal.

Več o kitajskem znamenju Opica

Opica je najbolj vsestransko znamenje kitajskega zodiaka. Takšni ljudje so pogosto izumitelji, risarji, zabavljači, ustvarjalni geniji, ki se znajdejo v kakršnikoli situaciji in tudi vragolije jim niso tuje. Imajo to sposobnot da že po naravi zelo hitro razmišljajo, kar jim omogoča, da razumejo kaj se dogaja v njihovi okolici in se znajo pravilno odločiti.

Tudi v pogovoru se oseba, rojena v tem letu zaveda in je sposobna vzpostaviti stik in si zapomniti kaj je kdo rekel, vse to pa shrani v spomin za prihodnje priložnosti. Na splošno se s svojim hitrim razmišljanjem in večimi talenti lahko opica druži z različnimi ljudmi in je mojster v vseh zadevah.

So zanesljivi gostitelji in ljudje so v njihovih rokah varni. To so tudi pošteni ljudje kar se tiče poslovanja. Opice so ljudje, ki so zelo dobri pri reševanju problemov.

Kjerkoli ste, kdor koli ste, če imate težave samo dvignite telefon in pokličite na pomoč opico, saj znajo pozorno prisluhniti in istočasno predlagati pametne rešitve.

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Opica

Ujemanje znamenj