Ujemanje kitajskih znamenj: Opica in Koza

By | 10. 2. 2014

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Opica – Koza

ujemanje opicaujemanje koza

Koza in Opica težko najdeta skupni jezik.

Govorimo le o površinski zvezi, ki prinaša partnerjema malo skupnih točk.

Med njima tudi ne izžareva nobena pretirana skupna privlačnost.

Se pač prenašata in se trudita, da drug drugemu nista preveč v napoto.

Koza se namreč prav mora počutiti ljubljena in zaželena, sicer jo kaj hitro »pograbijo« kompleksi manjvrednosti.

Opica pa je še posebno v začetku zveze zelo nepredvidljiva.

Za razliko od Koze ima Opica veliko raje življenje med rjuhami in zna popestriti ljubljenje, medtem ko je Koza dokaj konvencionalna in bolj zadržana na tem področju.

Za vas sem pripravila vedeževanje za vašo prihodnost. Dobra vedeževalka vas vabim, da me pokličete in vprašate karkoli vas teži in vam ustvarja stike. Tukaj sem za vas da vam povem vse okoli vaše ljubezni, službe, posla, prijateljstva, družine, osebne sreče, vašega počutja in še marsičesa drugega. Imam dolgoletne izkušnje. Ne bo vam žal.

Več o kitajskem znamenju Opica

Opica je najbolj vsestransko znamenje kitajskega zodiaka. Takšni ljudje so pogosto izumitelji, risarji, zabavljači, ustvarjalni geniji, ki se znajdejo v kakršnikoli situaciji in tudi vragolije jim niso tuje. Imajo to sposobnot da že po naravi zelo hitro razmišljajo, kar jim omogoča, da razumejo kaj se dogaja v njihovi okolici in se znajo pravilno odločiti.

Tudi v pogovoru se oseba, rojena v tem letu zaveda in je sposobna vzpostaviti stik in si zapomniti kaj je kdo rekel, vse to pa shrani v spomin za prihodnje priložnosti. Na splošno se s svojim hitrim razmišljanjem in večimi talenti lahko opica druži z različnimi ljudmi in je mojster v vseh zadevah.

So zanesljivi gostitelji in ljudje so v njihovih rokah varni. To so tudi pošteni ljudje kar se tiče poslovanja. Opice so ljudje, ki so zelo dobri pri reševanju problemov.

Kjerkoli ste, kdor koli ste, če imate težave samo dvignite telefon in pokličite na pomoč opico, saj znajo pozorno prisluhniti in istočasno predlagati pametne rešitve.

Več o kitajskem znamenju Koza

Koza je milo rečeno čudna osebnost, mnogi mislijo, da je najbolj ženstveno znamenje kitajskega zodiaka. Morda prav zato, ker je to zelo ustvarjalen znak. Koza je umetniško nadarjena oseba in ima velik smisel za modo. Po vsej verjetnosti bo ta tip osebnosti oblikovalec ali slikar ali pa bo opravljal takšne vrste poklic, kjer bo lahko najbolje izkoristil svoj dar za ustvarjanje lepih stvari.

Ti ljudje so obzirna bitja, predno ukrepajo dobro premislijo in se zelo trudijo, da ne bi prizadeli čustev nekoga drugega. V primeru, da se nepredvidoma vendarle zgodi takšna situacija, bo oseba, rojena v letu koze poiskala čim več možnosti, da bo lahko naredila korak naprej pri reševanju težave in izboljšanju določenega problema. 

Ta stran njihovega značaja jim ponavadi pomaga ohraniti zdravo družbeno življenje in jim omogoča, da se dokaj z lahkoto soočajo z vzponi in padci v življenju.

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Opica

Ujemanje znamenj