Ujemanje kitajskih znamenj: Opica in Konj

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Opica – Konj

ujemanje opicaujemanje konj

Že res, da je Opica zelo strastna in polna humorja, a kaj ko je tudi izjemno prepirljiva in vedno hoče imeti svoj prav.

Konj pa je ponosen, ima nežno naravo, ampak zna biti tudi zelo aroganten.

In rezultat zveze med tema dvema znamenjema je, da med njima ni možna globoka, močna in trajna zveza.

Do neke mere lahko med seboj sodelujeta, vendar pa le takrat, kadar imata skupne cilje.

Sicer pa sta si večno v laseh in prepiri med njima so vsakodnevna stalnica, tako, da sta že prav naporna zaradi večnega kričanja in nerganja ter medsebojnega nezadovoljstva.

Žal ta par ne bi uspel v skupnem življenju.

Za vas sem pripravila vedeževanje za vašo prihodnost. Dobra vedeževalka vas vabim, da me pokličete in vprašate karkoli vas teži in vam ustvarja stike. Tukaj sem za vas da vam povem vse okoli vaše ljubezni, službe, posla, prijateljstva, družine, osebne sreče, vašega počutja in še marsičesa drugega. Imam dolgoletne izkušnje. Ne bo vam žal.

Več o kitajskem znamenju Opica

Opica je najbolj vsestransko znamenje kitajskega zodiaka. Takšni ljudje so pogosto izumitelji, risarji, zabavljači, ustvarjalni geniji, ki se znajdejo v kakršnikoli situaciji in tudi vragolije jim niso tuje. Imajo to sposobnot da že po naravi zelo hitro razmišljajo, kar jim omogoča, da razumejo kaj se dogaja v njihovi okolici in se znajo pravilno odločiti.

Tudi v pogovoru se oseba, rojena v tem letu zaveda in je sposobna vzpostaviti stik in si zapomniti kaj je kdo rekel, vse to pa shrani v spomin za prihodnje priložnosti. Na splošno se s svojim hitrim razmišljanjem in večimi talenti lahko opica druži z različnimi ljudmi in je mojster v vseh zadevah.

So zanesljivi gostitelji in ljudje so v njihovih rokah varni. To so tudi pošteni ljudje kar se tiče poslovanja. Opice so ljudje, ki so zelo dobri pri reševanju problemov.

Kjerkoli ste, kdor koli ste, če imate težave samo dvignite telefon in pokličite na pomoč opico, saj znajo pozorno prisluhniti in istočasno predlagati pametne rešitve.

Več o kitajskem znamenju Konj

Konj kot osebnost je pogosto pripravljen veliko dati obenem pa pričakuje veliko svobode. Ti ljudje so zelo neodvisni in samozavestni. Konj kot oseba je zelo dojemljiv in še predno imate vi priložnost da bi povedali kar govorite, da bi dokončali svoje misli ima konj vaše misli že v svoji glavi.

Na splošno so to zelo nadarjeni ljudje. Toda v resnici so pogosto bolj zviti kot inteligentni in sami se tega zelo dobro zavedajo. Prav obožujejo, da so v središču pozornosti, še posebno radi imajo, da pohvalite njihovo znanje in se tako počutijo počaščene. Po drugi strani pa imajo ti ljudje izredno toplino in so zelo pošteni, k sebi privlačijo veliko ljudi, radi jim pomagajo in radi spoznavajo nove prijatelje. 

Ljudje praviloma zaupajo osebi, ki je rojena v letu konja, ker so iskreni in pokažejo da jih zanimajo njihove misli in čustva in je zmožen pomagati z modrimi besedami in dejanji. 

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Opica

Ujemanje znamenj