Ujemanje kitajskih znamenj: Opica in Podgana

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Opica – Podgana

ujemanje opicaujemanje podgana

Če se skupaj najdeta Podgana in Opica bo to zelo lepa, skladna in uspešna zveza.

Podgana je šarmantna, zanimiva in inteligentna, Opica pa je talentirana in se najbolje znajde v družbi talentiranih ljudi.

Med tema dvema partnerjema je veliko skladnosti in medsebojnega razumevanja in skupaj najdeta veliko ljubezni in zadovoljstva.

Tudi v družbi ta par sije s posebnim čarom in sta povsod zelo dobrodošla.

Njuno spolno življenje je prijetno, ne pretirano ekstravagantno, vendar se v spalnici lepo ujameta in se dopolnjujeta.

To partnerstvo je zaželeno in zveza je mogoča tudi na daljši rok.

Za vas sem pripravila vedeževanje za vašo prihodnost. Dobra vedeževalka vas vabim, da me pokličete in vprašate karkoli vas teži in vam ustvarja stike. Tukaj sem za vas da vam povem vse okoli vaše ljubezni, službe, posla, prijateljstva, družine, osebne sreče, vašega počutja in še marsičesa drugega. Imam dolgoletne izkušnje. Ne bo vam žal.

Več o kitajskem znamenju Opica

Opica je najbolj vsestransko znamenje kitajskega zodiaka. Takšni ljudje so pogosto izumitelji, risarji, zabavljači, ustvarjalni geniji, ki se znajdejo v kakršnikoli situaciji in tudi vragolije jim niso tuje. Imajo to sposobnot da že po naravi zelo hitro razmišljajo, kar jim omogoča, da razumejo kaj se dogaja v njihovi okolici in se znajo pravilno odločiti.

Tudi v pogovoru se oseba, rojena v tem letu zaveda in je sposobna vzpostaviti stik in si zapomniti kaj je kdo rekel, vse to pa shrani v spomin za prihodnje priložnosti. Na splošno se s svojim hitrim razmišljanjem in večimi talenti lahko opica druži z različnimi ljudmi in je mojster v vseh zadevah.

So zanesljivi gostitelji in ljudje so v njihovih rokah varni. To so tudi pošteni ljudje kar se tiče poslovanja. Opice so ljudje, ki so zelo dobri pri reševanju problemov.

Kjerkoli ste, kdor koli ste, če imate težave samo dvignite telefon in pokličite na pomoč opico, saj znajo pozorno prisluhniti in istočasno predlagati pametne rešitve.

Več o kitajskem znamenju Podgana

Oseba, rojena v letu podgane je zelo družabna. Takšni ljudje so polni šarma in živahnosti in so zelo radi obkroženi z drugimi ljudmi. Če jim kaj ne gre tako kot so načrtovali so sposobni hitro oceniti ovire in poiskati nove možnosti.

Medtem, ko se drugi sprašujejo kako se odzvati in kaj storiti, so ti ljudje že prepoznali in tudi izkoristili priložnost, ki jim je bila dana. Običajno imajo močno voljo in so zelo ambiciozni. Po drugi strani je dobro, da so bolj previdni pri tem, da drugim ljudem ne vsiljujejo svojih idej.

Običajno ti ljudje uživajo v vseh oblikah medsebojnega delovanja in nobena zabava ni popolna brez njihove živahnosti, duhovitosti in humorja.

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Opica

Ujemanje znamenj