Ujemanje kitajskih znamenj: Kača – Zmaj

By | 31. 7. 2013

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Kača – Zmaj

ujemanje kačaujemanje zmaj

Zmaj ima naravno karizmo in je nadarjen z močjo in srečo, Kača pa je modra in zelo skrivnostna.

V ljubezni znajo biti kače zelo romantične, kar je po volji zmaju. In ta kombinacija je vsekakor zelo lepa in uspešna.

Njuna ljubezen cveti in med seboj skladno sodelujeta in se lepo razumeta.

Ta dva znamenja med seboj lahko zelo lepo in uspešno tudi poslovno sodelujeta, vsekakor pa na kakršen koli način se srečata Zmaj in Kača je njuna sreča zelo velika.

In to srečo izžarevata tudi navzven kar spodbuja njune prijatelje in znance k pozitivnemu.

Njun zakon je zelo uspešen.

Vpogled v vašo prihodnost je nekaj, kar je zelo priporočljivo, da ga naredimo. Za prerokovanje sem vam na voljo na povezavi. Lahko vam povem vse okoli vaše prihodnosti in vam obenem pogledam kaj je tisto kar blokira vašo prihodnost. Lahko vam pogledam kdo vam dela kaj za vašim hrbtom in kaj bi bilo treba narediti, da bi za vas prihodnost vedno bila svetla.

Več o kitajskem znamenju Kača

Oseba, rojena v letu kače je modra in najbolj skrivnostna od vseh. Lahko postane filozof, teolog, politični premetenec ali prepreden finančnik. Taka oseba je mislec, ki zelo rada dobro živi.

Oseba kača ima rada knjige, glasbo, obleke, dobro hrano, vendar pa je z vso ljubeznijo do dobrih stvari v življenju in njegove prirojene elegance zelo rada lahkomiselna in objestna ter govori neumnosti.

Sicer radi komunicirajo in imajo radi zanimive pogovore, čeprav, če pogovor postane preveč ponavljajoč lahko svojo pozornost kmalu usmeri v nekaj drugega. Skoraj nemogoče je zadržati njihovo pozornost za dlje časa, še posebno ne ob pogovoru o vremenu. Raje se osredotočijo na nove, zanimive in nenavadne ideje in inteligentne razprave nasplošno.

Več o kitajskem znamenju Zmaj

Zmaj je veličasten. Je razposajen, privlačen, poln vitalnosti in moči. Ljudje, ki so rojeni v letih tega znamenja, imajo naravno karizmo in so vsekakor nadarjeni z močjo in srečo. Za te ljudi je težko biti neopažen ali da bi bili postavljeni na drugo mesto med konkurenco.

Zmaj je oseba aktivnega uma in kaže odkrito zanimanje za svet okoli sebe. Ta oseba je tudi dovolj samozavestna, da se zaveda kako je potrebno narediti vtis na druge. Ker so večji od samega življenja, zmaji radi naredijo vse kar je v velikem obsegu, torej velika dejanja. 

So egoistični in ambiciozni, skoraj do točke, ko se radi poveličujejo in nič jih ne bo ustavilo pri uresničevanju njihovih želja. Oseba, rojena v tem letu nosi krono usode, in je sposobna velikih dosežkov, seveda v kolikor zna izkoristiti svojo izjemno energijo, inteligenco in talente.

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Kača

Ujemanje znamenj