Ujemanje kitajskih znamenj: Kača – Zajec

By | 31. 7. 2013

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Kača – Zajec

ujemanje kačaujemanje zajec

Nežen in umirjen, na trenutke celo preveč plašen Zajec absolutno ni primerna partija za samovšečno kačo, ki ni sposobna zadržati svoje osredotočenosti na en sam cilj.

Kači je najbolj pomembno, da je lepa in da je občudovana, Zajec pa je ravno njeno nasprotje, zato med tema dvema partnerjema ni globljih vezi.

Je pa njun odnos strpen, kadar imata skupen cilj, ker v tem primeru se bo Kača zvito ovila okoli zajca.

Sicer pa se Kača v družbi zajca dobesedno dolgočasi.

Tudi v spalnici ne bo izrazitega čustvenega naboja, pač povprečno življenje.

Če bi se poročila, bi bila med seboj precej nesrečna.

Vpogled v vašo prihodnost je nekaj, kar je zelo priporočljivo, da ga naredimo. Za prerokovanje sem vam na voljo na povezavi. Lahko vam povem vse okoli vaše prihodnosti in vam obenem pogledam kaj je tisto kar blokira vašo prihodnost. Lahko vam pogledam kdo vam dela kaj za vašim hrbtom in kaj bi bilo treba narediti, da bi za vas prihodnost vedno bila svetla.

Več o kitajskem znamenju Kača

Oseba, rojena v letu kače je modra in najbolj skrivnostna od vseh. Lahko postane filozof, teolog, politični premetenec ali prepreden finančnik. Taka oseba je mislec, ki zelo rada dobro živi.

Oseba kača ima rada knjige, glasbo, obleke, dobro hrano, vendar pa je z vso ljubeznijo do dobrih stvari v življenju in njegove prirojene elegance zelo rada lahkomiselna in objestna ter govori neumnosti.

Sicer radi komunicirajo in imajo radi zanimive pogovore, čeprav, če pogovor postane preveč ponavljajoč lahko svojo pozornost kmalu usmeri v nekaj drugega. Skoraj nemogoče je zadržati njihovo pozornost za dlje časa, še posebno ne ob pogovoru o vremenu. Raje se osredotočijo na nove, zanimive in nenavadne ideje in inteligentne razprave nasplošno.

Več o kitajskem znamenju Zajec

Ljudje, rojeni v letu zajca so pogosto idealni diplomati ali politiki. Zajec kot oseba je nežna, kulturna in je priznan po lepem vedenju. Čeprav se ljudje rojeni v letih tega znamenja dobro razumejo z vsemi, pa so v svojem srcu bolj rezervirana bitja in so resnično zares srečni samo takrat, ko jih popolnoma prevzame neke vrste znanstvena ali intelektualna dejavnost.

Preprosto so preveč občutljivi za svet okoli sebe. Niso sposobni uspeti v konkurenčnem in agresivnem okolju in zelo jih skrbi, če jih kdo prisili, da sprejemejo tvegane odločitve. Njihov notranji svet je enostavno preveč občutljiv za težko rešljive ali nepredvidljive situacije, zato se nagibajo k temu, da okoli sebe ustvarijo mirno in udobno vzdušje za svoje delovanje. 

Njihova pozitivna lastnost je, da so to zelo pozorni in gostoljubni ljudje, ki radi poskrbijo za soljudi okoli sebe.

Povprečna oseba zajec daje v svojem življneju poudarek na majhne stvari in podrobnosti. So pozorni na vse, od barve, oblike, vrste pohištva, ki je v njihovem domu, na hrano in pogovor. In le, če so prepričani, da je vse urejeno, tako kot si želijo, se lahko sprostijo in zabavajo. 

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Kača

Ujemanje znamenj