Ujemanje kitajskih znamenj: Kača – Kača

By | 31. 7. 2013

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Kača – Kača

ujemanje kačaujemanje kitajskega znamenja kača

Dve kači se med seboj zelo dobro ujameta in med njima se lahko razvije zelo močna zveza.

Seveda v kolikor imata skupne cilje, kajti zna se tudi zgoditi, da si njuni interesi nasprotujejo in potem se med dvema sikajočima bitjema lahko razvije mala vojna.

Ampak to se na srečo zgodi le malo kdaj.

V večini primerov se partnerja, oba rojena v letih kače lepo ujameta. Obema je pri srcu lep videz, sta rada lepo urejena in se rada »razkazujeta«.

Oba imata rada zanimive pogovore in se tudi zelo hitro naveličata kakšnih dolgih in neplodnih razprav.

Tudi v spalnici se tesno prilegata drug drugemu.

Vpogled v vašo prihodnost je nekaj, kar je zelo priporočljivo, da ga naredimo. Za prerokovanje sem vam na voljo na povezavi. Lahko vam povem vse okoli vaše prihodnosti in vam obenem pogledam kaj je tisto kar blokira vašo prihodnost. Lahko vam pogledam kdo vam dela kaj za vašim hrbtom in kaj bi bilo treba narediti, da bi za vas prihodnost vedno bila svetla.

Več o kitajskem znamenju Kača

Oseba, rojena v letu kače je modra in najbolj skrivnostna od vseh. Lahko postane filozof, teolog, politični premetenec ali prepreden finančnik. Taka oseba je mislec, ki zelo rada dobro živi.

Oseba kača ima rada knjige, glasbo, obleke, dobro hrano, vendar pa je z vso ljubeznijo do dobrih stvari v življenju in njegove prirojene elegance zelo rada lahkomiselna in objestna ter govori neumnosti.

Sicer radi komunicirajo in imajo radi zanimive pogovore, čeprav, če pogovor postane preveč ponavljajoč lahko svojo pozornost kmalu usmeri v nekaj drugega. Skoraj nemogoče je zadržati njihovo pozornost za dlje časa, še posebno ne ob pogovoru o vremenu. Raje se osredotočijo na nove, zanimive in nenavadne ideje in inteligentne razprave nasplošno.

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Kača

Ujemanje znamenj