Ujemanje kitajskih znamenj: Kača – Petelin

By | 31. 7. 2013

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Kača – Petelin

ujemanje kačaujemanje petelin

Ponosni Petelin in sama sebi najlepša in najpomembnejša Kača.

Odlična zveza, idealna kombinacija in velika možnost dobrega in skladnega zakona.

Med seboj si zelo zaupata in prav potrebujeta drug drugega.

Tudi na poslovnem področju sta ta dva znamenja sposobna odlično sodelovati in se lepo ujameta.

Vsekakor sta v vsem česar se skupaj lotita zelo uspešna.

Drug drugemu ne povzročata težav, oba sta rada izpostavljena in oba sta dobra ljubimca.

Tako, da je njuna skupna spalnica njuno svetišče in v njem uživata vsak možni trenutek.

Podobno razmišljata, zato je možnost za uspeh te zveze več kot odlična.

Za vas sem pripravila vedeževanje in prerokovanje vaše prihodnosti. Zato me pokličite in vprašajte za svojo prihodnost. Ne bo vam žal.

Več o kitajskem znamenju Kača

Oseba, rojena v letu kače je modra in najbolj skrivnostna od vseh. Lahko postane filozof, teolog, politični premetenec ali prepreden finančnik. Taka oseba je mislec, ki zelo rada dobro živi.

Oseba kača ima rada knjige, glasbo, obleke, dobro hrano, vendar pa je z vso ljubeznijo do dobrih stvari v življenju in njegove prirojene elegance zelo rada lahkomiselna in objestna ter govori neumnosti.

Sicer radi komunicirajo in imajo radi zanimive pogovore, čeprav, če pogovor postane preveč ponavljajoč lahko svojo pozornost kmalu usmeri v nekaj drugega. Skoraj nemogoče je zadržati njihovo pozornost za dlje časa, še posebno ne ob pogovoru o vremenu. Raje se osredotočijo na nove, zanimive in nenavadne ideje in inteligentne razprave nasplošno.

Več o kitajskem znamenju Petelin

Ljudje, rojeni v letu petelina so ponavadi zelo pazljivi. Večino časa zelo točno in natančno opazujejo. Ti ljudje se zagotovo radi najdejo v središču pozornosti, ljubijo in obožujejo zabave in prijatelje, radi spoznavajo nove ljudi in zanje nepričakovane in negotove okoliščine sploh niso nobena ovira.

Skoraj nemogoče je najti osebo, ki je rojena v tem letu, da bi bila videti staromodna, slabo oblečena ali neurejan. Dejstvo je namreč, da so ti ljudje med najlepše oblečenimi in urejenimi. Aktivno so zainteresirani za oblačila, barve in dodatke in ponavadi so zelo kritični do svojega videza, prav tako pa so kritični do videza tistih, ki so jim blizu.

Človek, rojen v letu petelina je rad opažen in rad sprejema pohvale. Taka oseba se lahko obleče nekoliko kričeče in vpadljivo, vendar pa je v srcu povsem konzervativen. Petelin se zdi vedno privlačen in se lepo obnaša. So družabni in radi imajo če so deležni pozornosti.

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Kača

Ujemanje znamenj