Ujemanje kitajskih znamenj: Kača – Pes

By | 31. 7. 2013

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Kača – Pes

ujemanje kačaujemanje pes

Kača in Pes sta v resnici lahko le čudovita prijatelja. In dokler bosta prijatelja bo njuna zveza delovala naravnost pravljično.

Ampak……..

Če se odločita, da postaneta ljubezenski par, potem pa se bo začel velik dolgčas.

Že res, da se med seboj zelo spoštujeta, ampak v tej zvezi manjka energije in ljubezenskih iskric.

Njuno življenje je prav monotono in dolgočasno, saj se niti skregati ne znata. Kar seveda sploh ni slabo, saj znata živeti v zvezi brez konfliktov.

A kaj, ko je vsak dan enak dnevu, in se svet vedno vrti samo v eno stran. In rdeča barva nikoli ne postane rumena.

Vse je tako enolično, spoštljivo in ….ah, dolgčas.

Za vas sem pripravila vedeževanje in prerokovanje vaše prihodnosti. Zato me pokličite in vprašajte za svojo prihodnost. Ne bo vam žal.

Več o kitajskem znamenju Kača

Oseba, rojena v letu kače je modra in najbolj skrivnostna od vseh. Lahko postane filozof, teolog, politični premetenec ali prepreden finančnik. Taka oseba je mislec, ki zelo rada dobro živi.

Oseba kača ima rada knjige, glasbo, obleke, dobro hrano, vendar pa je z vso ljubeznijo do dobrih stvari v življenju in njegove prirojene elegance zelo rada lahkomiselna in objestna ter govori neumnosti.

Sicer radi komunicirajo in imajo radi zanimive pogovore, čeprav, če pogovor postane preveč ponavljajoč lahko svojo pozornost kmalu usmeri v nekaj drugega. Skoraj nemogoče je zadržati njihovo pozornost za dlje časa, še posebno ne ob pogovoru o vremenu. Raje se osredotočijo na nove, zanimive in nenavadne ideje in inteligentne razprave nasplošno.

Več o kitajskem znamenju Pes

Pes pa je najbolj simpatičen znak v kitajskem zodiaku. Tako kot njegov soimenjak-žival, je zvest z veliko črko »Z«. Prav na njega se bodo ljudje najverjetneje obrnili za pomoč, ko se bodo znašli v težavnih situacijah in pes bo vsakokrat prišel in pomagal.

To je zato ker je pes zelo občutljiv in čuti z drugimi, še posebno če je kdo utrpel krivico. Odzove se hitro in z enakim občutkom kot da bi se krivica zgodila prav njemu osebno. Prijatelji cenijo vrednost teh kvalitet in vedo, da se lahko vedno zanesejo na svojega prijatelja, ki je rojen v letu psa, da bo držal besedo in ostal hladnokrven v kritični situaciji.

Psi so iskrene osebe, inteligentni in enostavni. Sprejeli bodo vse odgovornosti, ki so jim bile naložene in lahko ste prepričani, da bodo svoje delo vestno in dobro opravili.

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Kača

Ujemanje znamenj