Ujemanje kitajskih znamenj: Kača – Opica

By | 31. 7. 2013

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Kača – Opica

ujemanje kačaujemanje opica

Med kačo in opico na žalost vlada veliko nezaupanje in med njima se vrstijo stalni konflikti.

Stalno sta si v lasem, vsaka še tako drobna malenkost bo zmotila enega ali drugega in takoj bosta našla nov razlog za skakanje v lase.

Ta dva se niti ne potrudita, da bi med njima vladal mir in vsaj približno sožitje. Zato je zanju najboljše da se drug drugemu v velikem loku izogneta.

Preprosto nista za skupaj in pika.

Ves čas sta drug do drugega sumničava in to njun odnos izredno otežuje in obremenjuje.

Postelja? In to še skupna? Niti slučajno, kajti tudi tam si ne bosta sposobna poiskat skupno točko.

Za vas sem pripravila vedeževanje in prerokovanje vaše prihodnosti. Zato me pokličite in vprašajte za svojo prihodnost. Ne bo vam žal.

Več o kitajskem znamenju Kača

Oseba, rojena v letu kače je modra in najbolj skrivnostna od vseh. Lahko postane filozof, teolog, politični premetenec ali prepreden finančnik. Taka oseba je mislec, ki zelo rada dobro živi.

Oseba kača ima rada knjige, glasbo, obleke, dobro hrano, vendar pa je z vso ljubeznijo do dobrih stvari v življenju in njegove prirojene elegance zelo rada lahkomiselna in objestna ter govori neumnosti.

Sicer radi komunicirajo in imajo radi zanimive pogovore, čeprav, če pogovor postane preveč ponavljajoč lahko svojo pozornost kmalu usmeri v nekaj drugega. Skoraj nemogoče je zadržati njihovo pozornost za dlje časa, še posebno ne ob pogovoru o vremenu. Raje se osredotočijo na nove, zanimive in nenavadne ideje in inteligentne razprave nasplošno.

Več o kitajskem znamenju Opica

Opica je najbolj vsestransko znamenje kitajskega zodiaka. Takšni ljudje so pogosto izumitelji, risarji, zabavljači, ustvarjalni geniji, ki se znajdejo v kakršnikoli situaciji in tudi vragolije jim niso tuje. Imajo to sposobnot da že po naravi zelo hitro razmišljajo, kar jim omogoča, da razumejo kaj se dogaja v njihovi okolici in se znajo pravilno odločiti.

Tudi v pogovoru se oseba, rojena v tem letu zaveda in je sposobna vzpostaviti stik in si zapomniti kaj je kdo rekel, vse to pa shrani v spomin za prihodnje priložnosti. Na splošno se s svojim hitrim razmišljanjem in večimi talenti lahko opica druži z različnimi ljudmi in je mojster v vseh zadevah.

So zanesljivi gostitelji in ljudje so v njihovih rokah varni. To so tudi pošteni ljudje kar se tiče poslovanja. Opice so ljudje, ki so zelo dobri pri reševanju problemov.

Kjerkoli ste, kdor koli ste, če imate težave samo dvignite telefon in pokličite na pomoč opico, saj znajo pozorno prisluhniti in istočasno predlagati pametne rešitve.

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Kača

Ujemanje znamenj