Ujemanje kitajskih znamenj: Kača – Koza

By | 31. 7. 2013

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Kača – Koza

ujemanje kačaujemanje koza

Prav zanimivo je, da se Kača in Koza lepo razumeta in da med njima veje prijateljski odnos, brez kakšnih večjih konfliktov.

Če se že zgodi, da ju življenje pripelje na skupno pot, bosta sicer imela nekaj manjših težav, vendar pa se bosta nekako uskladila.

Res je, da ne bo veliko iskric frčalo naokoli, ampak bosta skladno živela in bila dokaj umirjen par.

Koza je namreč zelo sočutna osebnost in žal tudi vse preveč zakompleksana, tako, da se jima marsikdo čudi, le kako jima kljub vsem razlikam uspe razmerje.

Pa jima uspe.

Kajti Koza naravnost občuduje prelepo kačo in se nanjo močno »naslanja«

Za vas sem pripravila vedeževanje in prerokovanje vaše prihodnosti. Zato me pokličite in vprašajte za svojo prihodnost. Ne bo vam žal.

Več o kitajskem znamenju Kača

Oseba, rojena v letu kače je modra in najbolj skrivnostna od vseh. Lahko postane filozof, teolog, politični premetenec ali prepreden finančnik. Taka oseba je mislec, ki zelo rada dobro živi.

Oseba kača ima rada knjige, glasbo, obleke, dobro hrano, vendar pa je z vso ljubeznijo do dobrih stvari v življenju in njegove prirojene elegance zelo rada lahkomiselna in objestna ter govori neumnosti.

Sicer radi komunicirajo in imajo radi zanimive pogovore, čeprav, če pogovor postane preveč ponavljajoč lahko svojo pozornost kmalu usmeri v nekaj drugega. Skoraj nemogoče je zadržati njihovo pozornost za dlje časa, še posebno ne ob pogovoru o vremenu. Raje se osredotočijo na nove, zanimive in nenavadne ideje in inteligentne razprave nasplošno.

Več o kitajskem znamenju Koza

Koza je milo rečeno čudna osebnost, mnogi mislijo, da je najbolj ženstveno znamenje kitajskega zodiaka. Morda prav zato, ker je to zelo ustvarjalen znak. Koza je umetniško nadarjena oseba in ima velik smisel za modo. Po vsej verjetnosti bo ta tip osebnosti oblikovalec ali slikar ali pa bo opravljal takšne vrste poklic, kjer bo lahko najbolje izkoristil svoj dar za ustvarjanje lepih stvari.

Ti ljudje so obzirna bitja, predno ukrepajo dobro premislijo in se zelo trudijo, da ne bi prizadeli čustev nekoga drugega. V primeru, da se nepredvidoma vendarle zgodi takšna situacija, bo oseba, rojena v letu koze poiskala čim več možnosti, da bo lahko naredila korak naprej pri reševanju težave in izboljšanju določenega problema. 

Ta stran njihovega značaja jim ponavadi pomaga ohraniti zdravo družbeno življenje in jim omogoča, da se dokaj z lahkoto soočajo z vzponi in padci v življenju.

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Kača

Ujemanje znamenj