Ujemanje kitajskih znamenj: Kača – Konj

By | 31. 7. 2013

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Kača – Konj

ujemanje kačaujemanje konj

Zvita in samovšečna Kača se bo bolj slabo znašla v družbi partnerja, ki je rojen v letih Konja.

Kajti Konj je čustveni pustolovec in zelo rad išče svež »plen«. Medtem, ko pa Kača raje ostane na enem mestu, ker se ji niti ne ljubi, da bi se ukvarjala še s kom drugim kot le sama s seboj.

Med njima vlada hladen odnos, imata zelo malo skupnega in nasploh si nekako ne odgovarjata.

Njuna zveza je prav nemogoča.

Med seboj se vse preveč prepirata in tudi v družbi prijateljev in znancev nista sposobna da bi se vzdržala zbadanja in konfliktnih odnosov.

Navsezadnje pa se niti v postelji ne ujemata in je ta zveza resnično brezpredmetna.

Za vas sem pripravila vedeževanje in prerokovanje vaše prihodnosti. Zato me pokličite in vprašajte za svojo prihodnost. Ne bo vam žal.

Več o kitajskem znamenju Kača

Oseba, rojena v letu kače je modra in najbolj skrivnostna od vseh. Lahko postane filozof, teolog, politični premetenec ali prepreden finančnik. Taka oseba je mislec, ki zelo rada dobro živi.

Oseba kača ima rada knjige, glasbo, obleke, dobro hrano, vendar pa je z vso ljubeznijo do dobrih stvari v življenju in njegove prirojene elegance zelo rada lahkomiselna in objestna ter govori neumnosti.

Sicer radi komunicirajo in imajo radi zanimive pogovore, čeprav, če pogovor postane preveč ponavljajoč lahko svojo pozornost kmalu usmeri v nekaj drugega. Skoraj nemogoče je zadržati njihovo pozornost za dlje časa, še posebno ne ob pogovoru o vremenu. Raje se osredotočijo na nove, zanimive in nenavadne ideje in inteligentne razprave nasplošno.

Več o kitajskem znamenju Konj

Konj kot osebnost je pogosto pripravljen veliko dati obenem pa pričakuje veliko svobode. Ti ljudje so zelo neodvisni in samozavestni. Konj kot oseba je zelo dojemljiv in še predno imate vi priložnost da bi povedali kar govorite, da bi dokončali svoje misli ima konj vaše misli že v svoji glavi.

Na splošno so to zelo nadarjeni ljudje. Toda v resnici so pogosto bolj zviti kot inteligentni in sami se tega zelo dobro zavedajo. Prav obožujejo, da so v središču pozornosti, še posebno radi imajo, da pohvalite njihovo znanje in se tako počutijo počaščene. Po drugi strani pa imajo ti ljudje izredno toplino in so zelo pošteni, k sebi privlačijo veliko ljudi, radi jim pomagajo in radi spoznavajo nove prijatelje. 

Ljudje praviloma zaupajo osebi, ki je rojena v letu konja, ker so iskreni in pokažejo da jih zanimajo njihove misli in čustva in je zmožen pomagati z modrimi besedami in dejanji. 

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Kača

Ujemanje znamenj