Urok: Pritegnite idealnega partnerja 2

Urok je zelo uporaben za privabljanje pravega partnerja v svoje življenje.

Potrebovali boste:
bel papir
kuverto
rdečo svečo
roza svečo
iste rdeče ali roza rože
parfum
simbol, ki vam mnogo pomeni

 • S pisalom napišite na papir deset stvari, ki bi jih želeli, da bi jih radi videli na vašem idealnem partnerju.
 • Papir postavite na ravno površino in izgovorite sledeče besede: “Venera in Afrodita…..pripeljite mi dobrega partnerja. Naj bo pošten in zvest. (poštena in zvesta). Naj me ljubi zaradi tega, kar sem in takšno/ega kot sem.”
 • Nato prižgite roza svečo in recite: “Naj me doseže energija sreče in ljubezni, ki jo bom podelila s partnerjem, ki prihaja. naj bo najina ljubezen romantična.”
 • Nato prižgite rdečo svečo in recite: “Najina zveza bo močna, zaupna, obenem pa si bova pomagala in skupaj premagovala vse težave, ki se lahko v partnerstvu pojavijo.”
 • Nato s parfumom pošpricajte papir in ga skupaj z izbranimi cvetnimi listi in izbranim simbolom zaprite v kuverto. Ob tem si zamišljajte, da ste srečni in s partnerjem.
 • Recite: “Naj bo ta ljubezen sladka in dišeča kot cvetni listi in trajnejša in trdnejša od simbola (izrecite ime simbola).”

Ritual zaključite s tem, da se zaprto pismo nosi s sabo, zakoplje na vrtu ali spravi nekam poleg postelje, kjer običajno spite.

2 thoughts on “Urok: Pritegnite idealnega partnerja 2

 1. lola

  res me zanima..kako učinkovit je lahko ta urok..kako dolgo bi naj trajalo..da se kaj spremeni,in če ga je treba kaj ponavljati,ter kdaj? verjamem v te ˝magične˝sile,ki se lahko dogajajo,če se pravilno uporabijo. zanima me tud,če morem med opravlanjem uroka mislit na ime moškega,katerega bi želela imeti za partnerja?? čakam na odgovor. hvala

  Reply
 2. Admin Post author

  Pozdravljena Lola.

  Hvala za vprašanje.

  Ta urok je lahko zelo učinkovit. Vsekakor pa nima smisla uroka ponavljati.

  Zraven lahko govorite ime moškega. To dejansko urok bolj usmeri.

  Reply

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja