Ujemanje kitajskih znamenj: Kača – Podgana

By | 31. 7. 2013

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Kača – Podgana

ujemanje kačaujemanje podgana

Pri tem partnerstvu ni opaziti nobenih romantičnih čustev, vendar pa med seboj kot prijatelja zelo dobro sodelujeta in se na drugih področjih dobro usklajujeta.

Le pri ljubezni vse skupaj »šepa«, saj niti ne znata, niti se ne potrudita dovolj, da bi drug drugemu izkazala primerna čustva.

Na žalost svoje partnerstvo oba jemljeta kot nekaj kar je samo po sebi umevno.

Se pa lahko zgodi, da se med njima vendarle vname prava iskra in se med seboj občudujeta.

V tem primeru imata celo dobre obete, da je njuna zveza dokaj uspešna, vendar pa spet je pod vprašanjem ali je ta par zrel za dolgo in odgovorno zakonsko življenje.

Vpogled v vašo prihodnost je nekaj, kar je zelo priporočljivo, da ga naredimo. Za prerokovanje sem vam na voljo na povezavi. Lahko vam povem vse okoli vaše prihodnosti in vam obenem pogledam kaj je tisto kar blokira vašo prihodnost. Lahko vam pogledam kdo vam dela kaj za vašim hrbtom in kaj bi bilo treba narediti, da bi za vas prihodnost vedno bila svetla.

Več o kitajskem znamenju Zmaj

Zmaj je veličasten. Je razposajen, privlačen, poln vitalnosti in moči. Ljudje, ki so rojeni v letih tega znamenja, imajo naravno karizmo in so vsekakor nadarjeni z močjo in srečo. Za te ljudi je težko biti neopažen ali da bi bili postavljeni na drugo mesto med konkurenco.

Zmaj je oseba aktivnega uma in kaže odkrito zanimanje za svet okoli sebe. Ta oseba je tudi dovolj samozavestna, da se zaveda kako je potrebno narediti vtis na druge. Ker so večji od samega življenja, zmaji radi naredijo vse kar je v velikem obsegu, torej velika dejanja. 

So egoistični in ambiciozni, skoraj do točke, ko se radi poveličujejo in nič jih ne bo ustavilo pri uresničevanju njihovih želja. Oseba, rojena v tem letu nosi krono usode, in je sposobna velikih dosežkov, seveda v kolikor zna izkoristiti svojo izjemno energijo, inteligenco in talente.

Več o kitajskem znamenju Podgana

Oseba, rojena v letu podgane je zelo družabna. Takšni ljudje so polni šarma in živahnosti in so zelo radi obkroženi z drugimi ljudmi. Če jim kaj ne gre tako kot so načrtovali so sposobni hitro oceniti ovire in poiskati nove možnosti.

Medtem, ko se drugi sprašujejo kako se odzvati in kaj storiti, so ti ljudje že prepoznali in tudi izkoristili priložnost, ki jim je bila dana. Običajno imajo močno voljo in so zelo ambiciozni. Po drugi strani je dobro, da so bolj previdni pri tem, da drugim ljudem ne vsiljujejo svojih idej.

Običajno ti ljudje uživajo v vseh oblikah medsebojnega delovanja in nobena zabava ni popolna brez njihove živahnosti, duhovitosti in humorja.

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Kača

Ujemanje znamenj