Ujemanje kitajskih znamenj: Kača – Bivol

By | 31. 7. 2013

Preberite kaj kitajski horoskop pravi za ujemanje Kača – Bivol

ujemanje kačaujemanje bivol

Zelo zanimiva, da ne rečemo celo dobra zveza. Vsekakor sta zelo lep in usklajen par.

Namreč Bivol zna biti tudi miren, stabilen in predvsem zelo zanesljiv, kar odgovarja privlačni kači, ki veliko pozornosti posveča modi.

Med seboj se dopolnjujeta in se podpirata. Med njima vlada izredna medsebojna privrženost.

Sposobna sta si ustvariti čudovito partnerstvo in sta mnogim parom za zgled.

Na vseh področjih se odlično ujemata in sproti znata reševati vsa nesoglasja.

Moteče faktorje v svoji zvezi odpravljata z lahkoto in medsebojnim razumevanjem.

Tudi spalnica je njuno varno zatočišče in se bosta lepo ujela.

Ta par si bo spletel čudovito gnezdo.

Vpogled v vašo prihodnost je nekaj, kar je zelo priporočljivo, da ga naredimo. Za prerokovanje sem vam na voljo na povezavi. Lahko vam povem vse okoli vaše prihodnosti in vam obenem pogledam kaj je tisto kar blokira vašo prihodnost. Lahko vam pogledam kdo vam dela kaj za vašim hrbtom in kaj bi bilo treba narediti, da bi za vas prihodnost vedno bila svetla.

Več o kitajskem znamenju Zmaj

Zmaj je veličasten. Je razposajen, privlačen, poln vitalnosti in moči. Ljudje, ki so rojeni v letih tega znamenja, imajo naravno karizmo in so vsekakor nadarjeni z močjo in srečo. Za te ljudi je težko biti neopažen ali da bi bili postavljeni na drugo mesto med konkurenco.

Zmaj je oseba aktivnega uma in kaže odkrito zanimanje za svet okoli sebe. Ta oseba je tudi dovolj samozavestna, da se zaveda kako je potrebno narediti vtis na druge. Ker so večji od samega življenja, zmaji radi naredijo vse kar je v velikem obsegu, torej velika dejanja. 

So egoistični in ambiciozni, skoraj do točke, ko se radi poveličujejo in nič jih ne bo ustavilo pri uresničevanju njihovih želja. Oseba, rojena v tem letu nosi krono usode, in je sposobna velikih dosežkov, seveda v kolikor zna izkoristiti svojo izjemno energijo, inteligenco in talente.

Več o kitajskem znamenju Bivol

To je kitajsko znamenje blaginje ob pomoči trdnosti in trdega dela. Kot lahko ugotovimo so takšni ljudje zanesljivi, mirni in skromni. Tako kot njihov živalski soimenjak Bivol so neomahljivi, trdni, neumorni pri svojem delu in so sposobni prenesti vsakršne pritiske povsem brez pripomb.

Oseba rojena v letu Bivola potrebuje mir in tišino pri svojem delu, da se lahko osredotoči na svoje misli in na stvari, ki so težke in je v njih prepričan.

Oseba Bivol ima zelo logičen um in je izjemno sistematičen pri vsaki stvari, ki se jo loti in to kljub pomanjkanju domišljije. Prav tako zna biti zelo trmast in ga je težko odvrniti od določene stvari, ki si jo zamisli, ko se o nečem odloči.

Ti ljudje malo govorijo, vendar so zelo inteligentni, in kadar je to potrebno znajo oboje, biti tudi zgovorni in se izgovarjati.

Kitajski horoskop povezave

Kaj sem po kitajskem horoskopu

Ujemanje znamenja Kača

Ujemanje znamenj