Lepotno čarobno ogledalo

By | 13. 2. 2010

Urok uporabljamo, ko želimo, da bi bili za druge bolj privlačni kot običajno. Lahko ga izvedemo preden gremo na razgovor za službo, pred prvim zmenkom ali pa pred pomembnim poslovnim sestankom.

Potrebovali boste:
majhno ogledalce
3 sveče
olje vrtnice
kadilo
Barva sveče je odvisna od tega kar bi radi dosegli.

  • če želite biti v centru pozornosti v družbi, potem izberite srebrno barvo sveče,
  • če želite postati splošno bolj atraktivni, potem izberite oranžno svečo,
  • če pa želite postati spolno privlačnejši, potem izberite rdečo svečo.

Ob polni luni pojdite ven in poiščite prostor, kjer vas luna lahko obsije in kjer lahko obenem na določeni površini (miza, zid,….) položite pripomočke za ritual. nato prižgite kadilo in vse tri sveče. Razkrijte dele telesa, na katerih bi želeli doživeti spremembe. (primer: če želite postati splošno atraktivnejši, odkrijte vrat, obe zapestji in tilnik). Nato v roko vzemite ogledalo in ga premikajte skozi dim, ki prihaja iz kadila. Nato obrnite ogledalo nad glavo tako, da je zrcalo obrnjeno proti luni.

Recite naslednje besede:
“Les in Veter, Pepel in Megla
uslišaj želje tvojega posvečenega otroka
sveta mati napolni to ogledalo
naj tvoja svetloba naredi lepoto čistejšo
naj jo zavije v nežen sij
in naj bo to edino, kar bo ogledalo vedno kazalo.”

Nato potegnite ogledalo spet k sebi in poglejte vanj. Vizualizirajte kako bi radi izgledali in kako bi želeli, da vas drugi vidijo (vizuelno) in reagirajo na vas.

Nato izgovorite naslednje besede:
“Tako kot cvetje na tvoji prekrasni jasi,
tako naj tudi moja lepota nikoli ne zbledi.”

Sedaj usmerite ogledalo tako, da lunin sij posveti na vse dele vašega telesa, kjer bi si želeli, da bi izgledali oziroma da bi se ljudem zdeli lepši.

Kadar končate, zavijte ogledalo v črno tkanino in ga spravite na varno. Potem ugasnite sveče in počakajte, da kadilo izgori do konca. Ritual je s tem zaključen. Če se ogledalo kasneje razbije, potem tudi urok neha delovati.

Če želite večji učinek uroka, potem namažite dele telesa z oljem vrtnice, obenem pa 10 minut stremite v ogledalo in se pri tem osredotočite na to kako bi želeli, da bi vas drugi gledali in občudovali.