Urok za privabljanje partnerja ali partnerice

Če je za vami že daljše obdobje osamljenosti in si želite v življenje pritegniti moškega, ki bi lahko postal vaš zvesti partner, potem se lahko lotite uroka, ki vam bo vse to omogočil. Za urok boste potrebovali:

 • nekaj vaših las
 • del nohta vašega palca
 • posušene liste cveta vrtnice
 • posušena semena paradižnika
 • oglje
 • sporiš

Namesto oglja in ognja lahko uporabite tudi kadilo, narejeno na ogljeni osnovi. Postopek

 • v posodo z luknjami (včasih je vsako gospodinjstvo imelo kovinsko sito) postavite nekaj vaših lasi, del vašega nohta, posučene liste cveta vrtnice, posušena semena paradižnika in sporiš
 • prižgite ogenj do te mere, da se bo iz oglja pričelo kaditi
 • nato položite na oglje posodo z luknjami, v katero ste pred tem položili napisane stvari oblečeni za ven, a brez spodnjic, naredite razkorak tako, da se oglje in posoda nahajata v razkoraku
 • parkrat vdihnite dim, ki se dviga
 • nato odidite na pokopališče (oblečeni, a brez spodnjic)
 • na pokopališču se sprehajajte tako, da boste z vašo hojo formirali križ
 • nato pojdite domov po drugi poti, kot ste prišli na pokopališče

S tem urokom boste razblinili vse negativne energije, ki vam preprečujejo, da bi v vaše življenje vstopil partner ali partnerica. Še opomba: na pokopališče ni potrebno hoditi ponoči. Ta urok lahko naredite v kateremkoli delu dneva. Priporočljivo pa je, da ta urok izvedete takrat, ko je na pokopališči najmanj ljudi.

11 thoughts on “Urok za privabljanje partnerja ali partnerice

 1. Villa666Sattan

  Spoznala sva se v mrzli zimi,…ob njeni pomoci saj sem zivel na ulici je iz moje padlo sest natrganih listicev papirja,…ob moji pomoci ko so jo strasili duhovi je mobitel zacel se kar izklapljat ter vklapljat,…v teh trenutkih resetiranja mobitela je bil sestevek stevilk v uri spet stevilo sest,….ko sva za moj rojstni dan prvic spala skupaj sva v naprej cutila da nama bo sestica prikazana,…tako je tudi bilo,…neznana melodija iz telefona se je vklopla v obliki budilke tocno ob sestih zjutraj,….nato sva si najini tri sestki za vekomej vtetovirala v roki,…lepo sva se imela in se imava,…toda financna pot nama gre navzdol,…problemi se kopicijo,…grozili so nam ze za ugrabitev otroka,….vse gre nekako navzdol,…neki morava narediti da bi lahko do rojstva pricakovanega satanovega otroka se ustalili ter mirno ter veselo ziveli brez skrbi,…ni denarja,…veliko dolgov v nemciji,…neveva kaj in kako vec,…delava uroke,…se zascitiva z njimi,…sovraznika v norost spravljava z njimi,..toda ne uspe nama iznajti uroka za resitev najinih tezav,…prosil bi vas za nujno pomoc saj rok rojstva otroka je 31.12. dnevi tecejo,…secunde minevajo,…minute se stejejo,…vse globje in globje v crno luknjo lezeva,…rinem ze vse krvave prste v stene da bi prilezel ven,…toda drsi in drsi,…nikakor mi uspeva,….

  Za v naprejsni odgovor se vam srcno zahvaljujem,…

  Villa666Sattan

  Reply
  1. Admin Post author

   Pozdravljena Villa666Satan.

   Denar je posebna energija, ki je ne moremo šteti ne med pozitivno, kot tudi ne med negativno zvrst energije. najbolje bi se bilo osredotočiti na privabljanje obilja, privabljanje denarja, obenem pa zaščititi sebe, partnerja in otroka, ki prihaja. Obenem bi bilo pametno narediti uroke za preusmerjanje pozornosti tistih, ki jim dolgujete denar. S tem boste zamaknila, odmaknila njihov pritisk, ki pa še vedno bo, bo pa v blažji obliki.

   Je pa tudi res, občutek imam, da bo potrebno veliko dela, veliko akcije, veliko pozornosti, da se bodo zadeve poštimale. Zelo močne energije se dogajajo okoli vas. To vidim in čutim. Dejansko ste odprli vrata takim energijam, ki vam spodnašajo tla pod nogami.

   Zato se osredotočite na zaščito, ki bo imela namen cementiranja nastale energetske luknje tam, kjer si ne bi nikoli smeli dovoliti, da se luknja odpre. Ko bo luknja zaprta, boste lahko korak za korakom od znotraj navzven pričeli z utrjevanjem položaja.

   Katere uroke uporabiti? Predvsem take, ki med drugimi sestavinami vsebuje tudi sestavine živalskega izvora. Na internetu lahko najdete veliko takih urokov, ki so precej zapleteni, obenem pa, kar je najpomemneje, delujejo.

   Reply
 2. Rem

  Dober dan bi lahko dobil vaš email nekaj bi vas moral vprašat oz kakšne napotke bi rad imel vendar nočem tukaj pisat zarad zasebnosti.Lp

  Reply
 3. Admin Post author

  Pozdravljen Rem … del imena sem skrila, da se ne bi videlo vse.

  Lahko me pokličete, pa bova to na hitro uredila.

  Reply
  1. Admin Post author

   Pozdravljen Mike.

   Šporiš se najenostavnejše dobi na tržnici v Ljubljani tam pri arkadah, kjer gospa že veliko let prodaja zelišča.

   Reply
 4. mike

  še nekaj me zanima kako se občuti rezultat na ta urok oz kdaj je viden?
  ali je potrebno večkrat ponovit urok?

  hvala
  lp

  Reply
 5. michelle

  pozdravljeni.

  jaz bi imela nekaj pomembnega za vas vprasati, pa bi vas prosila, ce mi lahko zaupate mail ali kaksno vaso kontaktno stevilko, zaradi zasebnosti.

  hvala in lep pozdrav.

  Reply
  1. Admin Post author

   Pozdravljena.

   Telefonska številka, kamor lahko pokličete, je objavljena na spletni strani.

   Hvala.

   Reply
 6. rose

  Pozdravljeni
  Moje ljubezensko življenje nikoli ni bilo posejano z rožicami, nikakor ne najdem sreče, če že kaže kaj dobrega se poruši, kot da je neka sila, ki mi ne pusti najti sreče v ljubezni….zadnje obdobje doživljam slabe stvari tudi na drugih področjih in vse skupaj je že utrujajoče ….po naravi sem vesel človek, ki se rad druži in uživa v življenju, ampak stvari ki se mi dogajajo hočeš nočeš pijejo energijo….hvala za odgovor in lep pozdrav

  Reply
  1. Admin Post author

   Pozdravljeni.

   To je obdobje, ki vas postavlja samo na preizkušnjo. Mnogokrat ljudje mislimo, da smo vsemogočni, pa na žalost nismo. V vašem primeru se rušijo zadeve zato, ker še ni prišel pravi trenutek. Ni še prave energije, ki bi zadevo potisnila preko kritične meje.

   Tukaj velja napisati še to, da je vaša težava povezana z nekom, ki je v preteklosti malo “pomešal” energije vaših prednikov. Tukaj vam osebno ne morem pomagati. Če se boste kam odpravljali, da bi to spet na mesto postavili, nikar ne hodite na slepo. Pojdite tja, kjer je nekdo od vaših prijateljev ali znancev že bil in vam lahko pove ali je človek, ki pomaga, na mestu ali pa je to le mešanje megle.

   Vso srečo.

   Reply

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja