Urok: Če želite z nekom prekiniti

By | 14. 2. 2010

Urok se uporablja takrat, ko želite prekiniti zvezo s partnerjem.

Urok se izvaja na Saturnov dan, če pa se vam rahlo mudi, potem se potrudite in izvajajte urok v Saturnovi uri.

Potrebovali boste:

čisto na novo kupljen črn kemični svinčnik, ki ima na konici kroglico (ballpoint)
wc papir

  • Ko vas pritisne na veliko ali malo potrebo, pojdite na stranišče in na wc papir napišite ime in priimek osebe, s katero bi želeli prekiniti zvezo, zatem pa z velikimi črkami dopišite ODIDI!. Ne pozabite na velike črke in obvezen klicaj na koncu.
  • Nato papir vrzite v čisto straniščno školjko ter opravite veliko ali malo potrebo.
  • Ko končate, spustite pokrov školjke in potegnite vodo.
  • Ne dvigujte več pokrova, ne sprašujte se ničesar, ne ozirajte se nazaj. Preprosto zapustite prostor.

Ta ritual morate početi vsakič, ko odidete v stranišče, četudi je to za malenkosti, sredi noči ali v gostilni. Ritual počnite 10 zaporednih dni. To pomeni, da morate imeti črn kemični svinčnik vedno pri roki, obenem pa ga za nič na svetu ne smete uporabljati za druge namene. Po polnoči desetega dne odvrzite kemik v smeti. To ne naredite v domačem ali službenem okolju ampak nekje na javnem mestu, kjer smeti dnevno odnašajo.

Rezultat uroka bo viden precej hitro. Oseba, s katero želite prekiniti nek odnos, bo zaradi nepredvidenih dogodkov odšla iz vašega življenja ali pa se bo pritoževala, da je vajin odnos kritičen, slab in da bi bilo dobro iti vsak svojo pot.

NASVET: Takoj, ko bo ta oseba načela pogovor, jo še dodatno spodbujajte. Tako boste dosegli, da bo spregovorila o svojih videnih vajine zveve in o najavi odhoda iz veze.

OPOZORILO: Če se bo ta oseba odločila in odšla prej kot v roku 10-tih dni, ne prenehajte z ritualom ampak ga izvedite do konca. V nasprotnem primeru se taka oseba lahko med odhodom premisli ali huje….se po določenem obdobju spet vrne.