Regeneracija duha in telesa

By | 21. 2. 2010

Mogokrat se zgodi, da vas nekdo s pomočjo magije, psihe ali česa podobnega napade z željo po škodovanju. Napad škoduje vaši psihi, duhu in konec koncev tudi fizičnemu telesu. Ko ugotovite, da vam nekdo škodi, izničite urok ali mu nastavite ogledalo.

Posledice napada boste najverjetneje čutili veliko časa in dobro bi bilo, da bi svoje telo čim prej regenerirali.

Najpogosteje se v ta namen uporabja prava kava. Prava kava je, če jo popijemo, poživilo za telo. To marsikdo med vami počne vsak dan. Bolj kot je kava močna, bolj vas bo dvignila….tako vas kot vaš pritisk 🙂

Le malokdo pa ve, da se prava kava uporablja tudi kot psihični  regenerator. Pri tem se izkorišča njena aroma ali po domače vonj kave.

Postopek:

  • skuhajte si 2 dcl močne turške kave
  • kavo prelijte v šalico, ki ima kar se da ozko grlo (da se kava prehitro ne shladi in da se vonj kave čim počasneje vije iz šalice)
  • slecite se do golega
  • v roko vzemite šalico in jo premikajte, krožite ob ali okoli telesa tako, da vas vonj kave čim bolj ovije

Pri tem postopku bodite precej hitri, da ulovite vso aromo, ki se sprosti iz šalice. Nekateri to počnejo kar z lončkom, v katerem so kuhali kavo. Tega ne priporočam, saj se lahko v primeru dotika vročega lončka s telesom, močno opečete.

Napisan postopek ponavljajte vsakodnevno teden dni.

Tako se boste hitreje regenerirali in hitreje prihajali do moči.

Še manjše opozorilo: dveh urokov z istim namenom ni dobro istočasno uporabiti. Uporaba dveh urokov z isto namembnostjo še ne pomeni dvakratnega učinka.