Osebno ime

Osebno ime za vedeževalske ali bolj v magične namene?

Že v pravdavnini so z imeni označevali posameznika in njegov značaj.

Tako so ime uporabljali tako v vedeževalske, kot tudi v magične namene.

  • za vedeževanje se je uporabljalo ime predvsem zaradi tega, ker je ime pravzaprav skupek enerij, ki človeka usmerjajo skozi življenje. Zato se s pomočjo imena posameznika lahko napoveduje njegova prihodnost;
  • za magične namene pa se lahko ime uporabi na več različnih načinov. Skozi čas so se ti načini spreminjali, dodelovali, predvsem pa je vsak čarovnik skušal poiskati tisto najbolj učinkovito uporabo imena.

PRVI NAČIN uporabe imena v magične namene:

Ko delate urok za določeno osebo, zapišite ime te osebe, ob izvajanju uroka izgovarjajte ime te osebe: enkrat naglas, drugič šepetajoče, tretjič samo v mislih. Tega vam ni treba ponavljat velikokrat. Dovolj, da to naredite na začetku in ob koncu izvajanja uroka (če urok ne zahteva drugače).

DRUGI NAČIN uporabe imena v magične namene:

Pri delanju urokov je dobro, da  izberete magično ime, ki vibrira skladno z vašim rojstnim datumom. Kako to naredite?

  • prvo seštejte vse številke vašega rojstnega datuma. Če imate rojstni dan recimo 03.12.1968, seštejete 3+1+2+1+9+6+8, kar nanese 30, 3+0=3. Torej je vaše število rojstnega datuma 3.
  • Nato izberite katerokoli ime in s pomočjo numerologije obrnite posamezne črke v številke ter nato te številke seštejte na enak način, kot prej rojstni datum.

Da bi prišlo do vašega magičnega imena, ki ga lahko uporabljate pri izvajanju urokov, je najbolje oziroma bistveno to, da sta številka izračunana iz rojstnega datuma in številka izračunana iz imena, enaki. Torej v zgornjem primeru mora biti seštevek iz imena enak številu 3.

Morda boste porabili kar nekaj časa, da boste našli pravo ime za vas. Torj ime, ki bo na enaki vibracijski številki kot vaš rojstni datum. Kakšno ime bo to pa bo odvisno samo od vaše domišljije.

Nasvet: “Če se mislite poleg tega ukvarjati še z vedeževanjem, potem lahko taisto ime uporabite tudi v vedeževalske namene.”

Verjamem, da je zgoraj napisano zelo splošno znanje. Zato bom ob naslednji priložnosti podrobneje razložila kako se imena uporablja v magične namene in kako se lahko imena uporablja za vedeževanje.

Tako vedeževalski, kot magični sistem znata biti zelo zanimiva. Zato vas vabim, da tukaj spodaj v komentar napišete vaše ime (ne priimka in ne datuma rojstva), kar bom naslednjič uporabila kot primere v razlagi.

Obenem vas vabim, da me za vedeževanje kontaktirate in zastavite vprašanje.

Pokličite. Zadovoljni boste z odgovori.