Magijska posoda za zaščito

By | 14. 2. 2010

Naredite magijsko posodo za zaščito pred sovražniki

Četudi ste v družbi zelo priljubljeni in mislite, da vam nihče ne škodi, se ponavadi vedno nekdo najde, ki vam je nevoščljiv ali ki vam prav zaradi vaše priljubljenosti želi škoditi. Nekateri ljudje so lahko ljubosumni na vas, nočejo vas razumeti, ne marajo vaše frizure, na živce jim greste. Lahko bi rekli, da v vaši okolici zagotovo obstajajo ljudje, ki vas “kemično ne morejo”.

Mnogi med vami tako porečejo: “Ne potrebujem zaščite, ker nimam sovražnikov.” Na žalost je ta trditev daleč od resnice. Zato je zelo pomembno, da naredite vašo osebno zaščito pred vsemi, ki vam na tak ali drugačen način škodijo, ne da bi vi to sploh vedeli.

Namen te zaščite ni škoditi tem ljudem ampak in zgolj zaščiti sebe, svojo dušo in svoje energetsko ezoterično polje.

Starodavna osebna zaščita, ki se prenaša iz roda v rod po ustnem izročilu, se imenuje Magijska posoda. Cilj Magijske posode je zaščititi samega sebe in obenem poslati nazaj vse kar je bilo poslano vam. S pomočjo Magijske posode se vsa negativna energija vrne k tistemu, ki jo je vam poslal.

NAVODILA ZA IZDELAVO:

V domači shrambi poiščite stekleno posodo s pokrovom. Posodo do polovice napolnite z ostrimi predmeti, kot so razbito steklo, stare britvice, ostri vijaki, cveki, igle in podobno. Nato v posodo urinirajte in jo tako do vrha napolnite. Če ste ženska in pripravljate zaščito, lahko dodate še nekaj menstrualne krvi. Na koncu posodo zaprite in zapečatite.

Sedaj morate tako narejeno Magijsko posodo nekje zakopati vsak 40 centimetrov globoko. Zakopana mora biti na samotnem kraju. najbolje bo, da se z avtom odpeljete izven mesta ali izven vasi in tam poiščete samoten kraj.

Dokler se posoda ne bo razbila, vas bo ščitila pred zlobnim in pred negativnimi energijami vseh vrst. To velja, če vam negativnost pošilja posameznik, kot tudi skupina ljudi. Še več….vse negativno, kar vam je bilo poslano, se bo od vas odbilo in se vrnilo pošiljatelju. Bolj kot bo nekdo želel škodovati vam, bolj si bo škodoval sam sebi.

Priporočljivo je, da se ritual enkrat letno ponovi. To pa zato, ker nikoli ne morete vedeti kaj se z vašo trenutno Magijsko posodo dogaja. Neurja, potresi, naravne katastrofe, človeški posegi v naravo,….vse to lahko vpliva na stabilnost magijske posode. Pazite, da se na isto mesto ne vračate in preverjate, če je vaša Magijska posoda še nepoškodovana. Lahko pa vsako leto ponovite ritual.