Naredite magijsko posodo za zaščito pred sovražniki

Četudi ste v družbi zelo priljubljeni in mislite, da vam nihče ne škodi, se ponavadi vedno nekdo najde, ki vam je nevoščljiv ali ki vam prav zaradi vaše priljubljenosti želi škoditi. Nekateri ljudje so lahko ljubosumni na vas, nočejo vas razumeti, ne marajo vaše frizure, na živce jim greste. Lahko bi rekli, da v vaši okolici zagotovo obstajajo ljudje, ki vas “kemično ne morejo”.

Mnogi med vami tako porečejo: “Ne potrebujem zaščite, ker nimam sovražnikov.” Na žalost je ta trditev daleč od resnice. Zato je zelo pomembno, da naredite vašo osebno zaščito pred vsemi, ki vam na tak ali drugačen način škodijo, ne da bi vi to sploh vedeli.

Namen te zaščite ni škoditi tem ljudem ampak in zgolj zaščiti sebe, svojo dušo in svoje energetsko ezoterično polje.

Starodavna osebna zaščita, ki se prenaša iz roda v rod po ustnem izročilu, se imenuje Magijska posoda. Cilj Magijske posode je zaščititi samega sebe in obenem poslati nazaj vse kar je bilo poslano vam. S pomočjo Magijske posode se vsa negativna energija vrne k tistemu, ki jo je vam poslal.

NAVODILA ZA IZDELAVO:

V domači shrambi poiščite stekleno posodo s pokrovom. Posodo do polovice napolnite z ostrimi predmeti, kot so razbito steklo, stare britvice, ostri vijaki, cveki, igle in podobno. Nato v posodo urinirajte in jo tako do vrha napolnite. Če ste ženska in pripravljate zaščito, lahko dodate še nekaj menstrualne krvi. Na koncu posodo zaprite in zapečatite.

Sedaj morate tako narejeno Magijsko posodo nekje zakopati vsak 40 centimetrov globoko. Zakopana mora biti na samotnem kraju. najbolje bo, da se z avtom odpeljete izven mesta ali izven vasi in tam poiščete samoten kraj.

Dokler se posoda ne bo razbila, vas bo ščitila pred zlobnim in pred negativnimi energijami vseh vrst. To velja, če vam negativnost pošilja posameznik, kot tudi skupina ljudi. Še več….vse negativno, kar vam je bilo poslano, se bo od vas odbilo in se vrnilo pošiljatelju. Bolj kot bo nekdo želel škodovati vam, bolj si bo škodoval sam sebi.

Priporočljivo je, da se ritual enkrat letno ponovi. To pa zato, ker nikoli ne morete vedeti kaj se z vašo trenutno Magijsko posodo dogaja. Neurja, potresi, naravne katastrofe, človeški posegi v naravo,….vse to lahko vpliva na stabilnost magijske posode. Pazite, da se na isto mesto ne vračate in preverjate, če je vaša Magijska posoda še nepoškodovana. Lahko pa vsako leto ponovite ritual.

5 thoughts on “Naredite magijsko posodo za zaščito pred sovražniki

 1. Dunja

  Pozdravljeni,

  ali lahko posodo prekrijem s črnim blagom in jo postavim v klet na mirno mesto? Ali da jo pustim v kleti vsaj do pomladi, ko bo lažje skopati luknjo, ker so sedaj tla zmrznjena?
  Hvala za odgovor!

  Lp

  Reply
  1. Admin Post author

   Pozdravljena Dunja.

   Če je tako, potem raje počakajte na pomlad. Ko je enkrat posoda narejena, je potreba to dat ven iz hiše, ven iz kleti, ven iz stanovanja.

   Reply
 2. sasa

  Sumim nekoga da je dal na nas črno magijo,ali bi ta posoda pomagala da se nam prenehajo dogajati cudne stvari,ki so zelo nerazumljive. Vse se nam kvari ob najmanj predvidenem casu ko to najmanj potrebujemo. Konstantno imamo tezave z denarjem in vse nam gre narobe Takoj ko se nam zdi da je vse naj naj se nekaj zgodi nekomi od nas. Ali bi ta posoda pomagala.

  Reply
 3. Mateja

  Pozdravljeni!
  Imam eno večjo vprašanje.
  Imela sem nekdaj eno zelo dobro prijateljico, namreč sve bile v dobrih odnosih dokler mi ni priporočala ene ciganke kateri se je tudi ona sama zahajala. No ko sem šla tudi z njo sem plača 50€ za vedeževanje. Ampak to ni še vse. Ta ciganka mi je rekla da naj bi imela nad samo črno magijo in spet sem morala plačati za neki čaj ki mi ga je pripravila (rdečo-roze barve v plastenki,ki sem ga popila doma), rekla mi je naj prinesem sabo zlato za katera menim da imajo nad sabo zlo (sem ji prinesla), povedala mi je tudi naj vse predmete za katere mislim da imajo nad sabo zlo vržem nazaj čez ramo in glavo v reko in naj ne gledam, plačati sem morala za posvečeno vodo ki naj bi očistilo moj dom, ampak potem mi še rekla naj vzamem sol in sladkor ter posipam pred vhodom z sledečimi besedami “vse dobro naj pride in vse slabo naj odide”( to sem storila). Svetovala mi je da ta kolegica ki je z mano v sebi nosi slabost ,ki lahko vpliva nad mano. In jaz sem kolegico vprašala, ter isto je njej rekla da naj se z mano ne druži saj da jaz vplivam slabo nad njo. Čez čas sem jaz takoj prekinila stike z to ciganko (seveda ciganka me je klicala ves čas in sem menjala teleonsko št.). Torej se z ciganko več ne slišim, ampak tudi več z kolegico ne ker sve si postali tuji osebi.
  In vseeno sve dobile/ imave sedaj obe moža in otroka razen midve si več nisve v kontaktu.
  Ali je v tem kaj dobrega bilo? kaj slabega? drži, nedrži? ali pa nateg?
  hvala.
  Lp.

  Reply
  1. Magična Vedeževalka Post author

   Stare ciganke se rade ukvarjajo z magijo. Velikokrat pretiravajo, to je edini problem. Ne verjamem, da je bil nateg, vsaj na začetku ne. Potem pa je hotela ciganka več, zato je tudi klicarila. Tako da na začetku je dejansko pomagalo to, ker je rekla, vi ste zagrabila in potem evo … vam je zagotovo že hotela predlagat kako zadevo za 300 eur.

   Reply

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja