Črna magija

By | 13. 2. 2010

Namenjena je škodovanju sočloveku. O temu se bomo razpisali malo kasneje. Zaenkrat objavljamo le nekaj informacij, ki so zgolj informativnega značaja.

Če le malo sumite, da vam nekdo skuša škodovati, bodite previdni. Črna magija lahko preide na vas na več načinov. Svetujem vam, da ne pijte kave pri nekomu, za katerega lahko trdite, da vam je prej sovražnik, kot prijatelj. Morda kakšna tašča, ki vas nikakor ne ceni in niste po njenem okusu, pripravi zelo dobro sladico. Takšno, da bi si še prste oblizali. Nevede, dobro pojeste, čez čas pa vam gre popolnoma vse narobe. Partnerja kar na lepem ne morete videti več. Na živce vam gre. Prepirata se. Zakaj le?

Pa slabo se počutite. Boli vas glava, boli vas želodec…. Za nič in za nikamor niste. Le kaj mi je, se sprašujete? Obiščete zdravnika. Ugotovitev, nič vam ni. Na koncu vam zdravnik predpiše tablete za živce, ker vas spozna za nervozne. Pa je vse še slabše. Roko na srce – ne navadite se tablet po nepotrebnem. Tablete za živce že delujejo pomirjujoče tisti trenutek, ko jo vzamemo. Pa vseeno nam je potem za cel svet, kaj se dogaja. Tako lepo smo mirni. A samo tisti trenutek,uro, morda dve ali tri. Potem smo pa spet na istem. In kaj dalje? Spet vzamemo tableto…… Zatorej, previdno z pomirjevali. Že, če morate, a vedno ni vzrok živčnost.

Pa prijatelji, sosedje? Vam kaj zavidajo? Poznam primer, prijateljstvo je bilo res veliko. Skupaj so praznovali, skupaj so hodili na dopuste, skupaj so počeli marsikaj. Pa se je ženska zaljubila v prijateljičinega moža. In skušala uničiti ta zakon. Pa je prijateljici podarila krasno kristalno vazo. Lepo, enkratno, tako je bila vesela! A vsak dan huje je bilo v zakonu. Kar je bila tista vaza v stanovanju. Prej tako krasen zakon, razumevanje in ljubezen, kar na lepem pa vse obratno. Mož ni več prihajal domov, vedno več je sedel pri sosedih…. Odnosi so postali nemogoči.

In tako je gospa prišla do moje številke. Dolgo sva se pogovarjali, dolgo raziskovali. Ugotovitev, da gre za črno magijo, je bila zelo hitra, kdo in kaj je priredil vse to, pa je gospa po pogovoru z mano odkrila kar sama. Rešila je težave, uničila vazo, rešila svoj zakon in zvezo, s tem, da je prekinila tudi vse odnose z ljudmi, ki so ji naredili toliko hudega.

Črno magijo izvajajo tudi z uporabo mačjih dlak. Problem je ta, da so mačje dlake komaj vidne z mikroskopom, vse skupaj pa še zdrobijo, žgejo….Pa podstavijo pod predpražnik pred vhodna vrata in s tem povzročijo veliko nepredvidenih težav.

In še veliko je takšnih in drugačnih primerov. Zato, če vam bo nekdo želel škodovati, vam bo in to mu bo zagotovo 100% uspelo…… a le do določenega trenutka. V vsakem primeru se lahko zaščitite pred črno magijo.

Tudi pri meni lahko dobite pomoč v zvezi z zaščito oziroma z odpravo magije. Lahko pa si pomoč poiščete tudi kje drugje. Izbira bo povsem vaša.