Kitajski horoskop Tiger Junij 2016

By | 3. 6. 2016

kitajski horoskop tiger

Kliknite sem in mi zastavite vprašanja, na katera iščete odgovore

Počasi se za vas izteka obdobje, ko ste morali vso svojo energijo in znanje vložiti v nek projekt, ki pa vam je delal veliko preglavic. Enostavno se sploh niste znašli v tej situaciji in nekako nikoli niste vedeli na kakšen način se zadeve lotiti. To pa vam je prinašalo le veliko slabe volje in neprijetnih misli.

No, kot rečeno, ta zgodba se izteka. In kljub vsem težavam,ki ste jih imeli zaradi tega, vam bo prav ta zadeva prinesla veliko dobrih rezultatov. Predvsem zato, ker ste s svojo vztrajnostjo in pridnim delom, ter z veliko mero poguma naredili na določene ljudi izjemen vtis. In tako kot se reče:“Kjer je volja je tudi pot“, je tudi vam cilj na dosegu roke.

In, najprej si boste lahko v miru odpočili. Potem pa boste zelo kmalu začeli razmišljati o novih projektih in novih podvigih. Vi pač ne znate dolgo mirovati. In kadar ste slučajno brez resnejšega dela, takrat ste sami sebi dobesedno odveč in v napoto.

Vsekakor je v vsaki neprijetni situaciji tudi nekaj dobrega. No, pri vas je to dejstvo, da bo k vam začel pritekati denar. Tega pa se nihče ne brani, mar ne. Skratka, kljub velikim nevšečnostim s katerimi ste se soočali, vam prav ta situacija prinaša veliko pozitivnega.

Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate. Zato kliknite sem in me pokličite.

Na podlagi 30 let izkušenj vam bom dala odgovore, ki jih potrebujete.

Nazaj na izbiro horoskopa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja