Kitajski horoskop Podgana Junij 2016

By | 3. 6. 2016

kitajski horoskop Podgana

Kliknite sem in mi zastavite vprašanja, na katera iščete odgovore

Počasi počasi „lezete“ iz črne luknje. Vi ste takšna oseba, da nikoli nikogar ne boste prosili za pomoč. Čeprav se to vedno ne izkaže kot najboljša rešitev.

In vendarle; že v tem mesecu se bo začelo dogajati, da boste imeli nekaj malega „plusa“. To pa je odlična novica, če se zavedate tega, kako ste se soočali z težko finančno situacijo. Zdaj je za vas izjemnega pomena to, da se boste naučili kako rokovati z denarjem.

Kot ste lahko sami spoznali, je čisto krasno, če si naredite finančni načrt. Predvsem zato, da boste vedeli s čim razpolagate in kaj je tisto kar trenutno najbolj nujno potrebujete. Ker pri delu zadeve žal ne stojijo čisto tako kot ste jih zamislili.

In vendarle, nikar ne bodite prestrašeni in predvsem nobene panike. Ker sami veste, česa vse ste sposobni. Pri vas se namreč dogaja ena neprijetnost, to pa je, da ko je najbolj potrebno „zmrznete“ in izgubite vero v svoje lastne sposobnosti.

In potem se vam zazdi, da sploh niste dovolj dobri, ali pa, ko že začnete osvajati vrhove sklenete, da ta stvar pač ni vas. In vse skupaj spustite iz rok.

To pa je ena zelo velika neprijetna lastnost, ki se je nikakor ne znebite.

Poskusite za spremembo vztrajati.

Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate. Zato kliknite sem in me pokličite.

Na podlagi 30 let izkušenj vam bom dala odgovore, ki jih potrebujete.

Nazaj na izbiro horoskopa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja