Kitajski horoskop Petelin Junij 2016

By | 3. 6. 2016

kitajski horoskop petelin

Kliknite sem in mi zastavite vprašanja, na katera iščete odgovore

Sami niste nikoli zadovoljni s tem kar naredite. Razlog zato je, da ste preveč strogi do sebe. Resnica pa; da vedno vse naredite tako kot je potrebno. Največkrat še celo več kot je potrebno. In vendar vsakokrat znova razmišljate, da niste dovolj dobri. Da morda z vami ne bodo zadovoljni.

To je daleč od resnice. Kajti, ne samo, da so ljudje, ki delujejo z vami nad vsem kar storite zadovoljni. Še več. Navdušeni so. Pa vseeno, nikar ne čakajte, da vas bodo vsakokrat znova in znova hvalili in trepljali po ramenih. Bodite no bolj samozavestni in se začnite zavedati vseh svojih kvalitet.

Po drugi strani pa bi bilo čisto prav, da bi si malo znižali kriterije. Glede česa? Predvsem glede tega, kaj so drugi ljudje zmožni storiti. Ker če jim ne boste dali priložnosti, potem boste res vse življenje sami opravljali vse obveznosti. In to za vas ne bo najboljše.

Kajti, če človek samo daje in se razdaja, se lahko zelo kmalu zgodi, da preprosto „pregori“. Zmanjka moči in potem več ne gre naprej.

Nikar si ne delajte tega sami sebi. Porazdelite obveznosti in delo in predvsem dajte tudi drugim možnost ter priložnost, da se dokažejo. S tem boste naredili veliko dobrega. Še največ pa sami sebi.

Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate. Zato kliknite sem in me pokličite.

Na podlagi 30 let izkušenj vam bom dala odgovore, ki jih potrebujete.

Nazaj na izbiro horoskopa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja