Kitajski horoskop Petelin Avgust 2015

By | 28. 7. 2015

Kitajski horoskop Petelin

Kliknite sem in mi zastavite vprašanja, na katera iščete odgovore

Sodelovanje z novimi ljudmi, Nove Lekcije, Nove poslovne priložnosti. Skratka odpirajo se vam številne nove Poti. Kam vas bodo vodile, no, To pa bo odvisno samo in izključno od vas samih. Kajti samo Vi ste tisti, ki boste imeli “dirigentsko paličico” v svojih Rokah. In tako kakor boste “oddirigirali”, tako se bo zgodilo.

Vaša življenska pot na področju vašega blagostanja je namreč zelo široka in razvejana. Saj sami veste, da so poti številne. Nekatere so skoraj ravne, spet druge bolj vijugaste, tretje pa imajo križišča in odcepe pa stranske poti in tako dalje. In če pogledamo iz tega zornega kota je včasih boljše, da gremo po daljših poteh kot pa Naravnost.

Kajti, dlje kot bomo hodili, Več bomo nabrali Znanja in Izkušenj. Več bomo imeli “Kilometrine”. In kaj je lahko še boljšega kot to, da Znamo, da Vemo in da imamo Izkušnje.

Saj le Izkušnje štejejo mar ne.

Kaj nam pomaga vsa mogočna Teorija, če pa smo pri Praksi povsem Bosi. kako naj služimo denar v svoje najvišje in najboljše dobre, če teoretično Vemo kako, Praktično pa se na še Sanja Ne.

Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate. Zato kliknite sem in me pokličite.

Na podlagi 30 let izkušenj vam bom dala odgovore, ki jih potrebujete.

Nazaj na izbiro horoskopa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja