Kitajski horoskop Pes Avgust 2015

By | 28. 7. 2015

Kitajski horoskop Pes

Kliknite sem in mi zastavite vprašanja, na katera iščete odgovore

Ko se boste Poglobili Vase, ko si boste Dopustili, in si Ogledali svoje Življenje in Svoje Potenciale iz Vseh Zornih kotov ne le iz Trenutne perspektive, se boste veliko lažje odločili kaj si v življenju želite. kako želite živeti svoje življenje.

Kajti ta trenutek je to kar delate povsem brez smisla. Kot da ste se “Ustavili v času”. Nič se ne dogaja. Nič se ne Premakne. Dobesedno “Vegetirate”.

Zakaj si delate to. Ko pa ste vendar človek Akcije, človek dejanj, človek, ki ljubi delo, ki uživate v aktivnostih, ki uživate v tem, da sami služite svoj lastni vsakdanji kruh. Zakaj se ne Osvobodite tega stanja mirovanja v času in se razbremenite.

Ja, vsekakor. Strinjam se. To niso majhni koraki, res so Veliki in precej težki. Ampak. Ali se zavedate kako Dragocena je ta izkušnja, kaj vse lahko dosežete, če si boste Dovolili stopiti Korak dalje.

In še. Čas je tudi, da napredujete v smislu novih znanj. Zato naj vas ne čudi, če si boste začeli sebe zamišljati v študijskih klopeh. To je naravnost enkratno.

Uresničite to, kar čutite, da je za Vas Najboljše.

Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate. Zato kliknite sem in me pokličite.

Na podlagi 30 let izkušenj vam bom dala odgovore, ki jih potrebujete.

Nazaj na izbiro horoskopa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja