Kitajski horoskop Opica Junij 2016

By | 3. 6. 2016

kitajski horoskop opica

Kliknite sem in mi zastavite vprašanja, na katera iščete odgovore

Če začnemo z denarjem; zelo radi imate denar. In no, v resnici ga tudi kar precej potrebujete. Še posebno, če želite, da boste zadovoljili vse svoje potrebe. Teh pa ni tako malo.

Ampak, dejstvo je, da če je situacija še tako napeta, boste vi vedno našli tisto „luknjo“, kjer boste znali sami izbrskati oziroma zaslužiti denar za vse svoje potrebe. In ne samo to; še nekaj ga boste spravili v nogavico. Tako, za vsak slučaj in za boljše čase

. Pa kljub temu vam polagam na srce, denar ni vse na tem svetu. In denar vam vsega pač ne bo prinesel. Je pa vsekakor nekaj, kar vsi potrebujemo.

Težko vas je razumeti zakaj ste tako prestrašeni kadar je govora o denarju, zakaj toliko nezaupanja. Negotovosti. Pa saj se vam vedno dogaja, da imate „za sproti“. Večkrat pa tudi še malo za „vsak slučaj in za povrhu“.

Torej, osvobodite se pretiranih misli na denar in začnite zgodbo svojega življenja sprejemati bolj z lahkoto. Morda pa vam ne odgovarjajo stvari, ki jih trenutno počnete.

Kaj mislite, ali je že prišel čas, da začnete uresničevati „tisto idejo“ o kateri še vedno skrbno molčite? Torej, čas je, da nehate molčati in da začnete ukrepati. Zato, da boste brez skrbi.

Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate. Zato kliknite sem in me pokličite.

Na podlagi 30 let izkušenj vam bom dala odgovore, ki jih potrebujete.

Nazaj na izbiro horoskopa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja