Kitajski horoskop Opica Avgust 2015

By | 28. 7. 2015

Kitajski horoskop Opica

Kliknite sem in mi zastavite vprašanja, na katera iščete odgovore

Ali se sploh zavedate kako močna oseba ste. Ali se sploh zavedate, kako velikanski vpliv imate na ljudi, ki vas “Spremljajo”? Po moji oceni se Ne. Preprosto zato, ker še niste “odrasli”.

Ostali ste nekje v času, ko bi morali drugi skrbeti za vas, pa se je zgodilo ravno obratno. Takrat ste Vi Držali Vse niti v svojih Rokah. Zdaj pa se nenkako “Ne Znajdete”.

No, To samo Vi tako mislite. V resnici pa ste tako izjemni in čudoviti. S takšno lahkoto znate poskrbeti sami za sebe in vse svoje potrebe, da se tega sploh ne zavedate. A če se iskreno ozrete v sebe. Priznajte si. Ali vam je kdaj “Tekla voda v grlo” zaradi pomanjkanja “drobiža za kavo”? Ne, ni. Zato, ker ste se vedno znali in Se Znate vedno Prav “Obrniti”.

Vedno najdete kakšen droben “bisnisek”, ki vam zna prinesti evro ali dva, ravno toliko, da se “Pošlepate” skozi dan, skozi teden. Nikoli vam Ni treba nikogar Prositi za Pomoč pri denarju.

Še več.

Če smo čisto iskreni. Vi ste tisti, ki Dajete. Ampak. To delate tako spontano in Tako “Samo po Sebi Umevno”, da Še Opazite Ne.

Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate. Zato kliknite sem in me pokličite.

Na podlagi 30 let izkušenj vam bom dala odgovore, ki jih potrebujete.

Nazaj na izbiro horoskopa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja