Kitajski horoskop Koza Junij 2016

By | 30. 5. 2016

kitajski horoskop koza

Kliknite sem in mi zastavite vprašanja, na katera iščete odgovore

Če boste znali spregledati, boste spoznali, da so pred vami velike spremembe. Ampak, prvi pogoj pa je, da se začnete zavedati resnice, da to kar zdaj počnete, delate z veseljem.

In še več; v resnici vi svoje delo ljubite. Ali si lahko predstavljate, da bi vam to kar sedaj počnete vzeli? Pomislite malo, kako bi se počutili, če bi morali opravljati kar koli drugega kot to, kar vas veseli. Saj vem, kaj boste sedaj rekli nekatere koze; da pač nimate službe in da vam je težko. Ja, vsekakor je res. Ampak kljub vsemu, vi lahko še naprej opravljate to kar vas osrečuje in če se boste malo bolj zavzeli in ne boste samo čakali, da se bo zgodilo samo od sebe, potem verjemite, da ste na najboljši poti, ko se vam lepa služba nasmiha.

Vsekakor pa morate za to največ narediti sami. Kakorkoli, tako tiste koze, ki že imate svoje delo, pa v njem vidite neke slabi strani, kot tisti, ki svoje delo iščete; za oboje velja, ozrite se okoli sebe in spreglejte kako veliko možnosti so pred vami.

Težavni položaj v katerem ste se nehote znašli se bo namreč zelo kmalu začel spreminjati. In pred vami so nove in čudovite poti, ki vam prinašajo srečo.

Za vas se bo vse dobro izteklo, samo nikar ne izgubite vere in zaupanja.

Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate. Zato kliknite sem in me pokličite.

Na podlagi 30 let izkušenj vam bom dala odgovore, ki jih potrebujete.

Nazaj na izbiro horoskopa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja