Kitajski horoskop Koza Avgust 2015

By | 28. 7. 2015

Kitajski horoskop Koza

Kliknite sem in mi zastavite vprašanja, na katera iščete odgovore

Pomembno je, da se postavite zase. Prav tako pa je pomembno tudi to, da se vprašate ali ste sploh srečni v okolju v katerem delate.

Namreč, kaj je tisto zaradi česar vztrajate v tem delovnem okolju. Ali obstaja možnost, da Nadgradite svoje delovne potenciale.

Morda ta hip ne razumete kaj vam pravim. Naj vam pojasnim. Delo, ki ga opravljate vas je začelo obremenjevati. Zato se počutite utesnjeni. Kot, da vas “Ovirajo”. Dobesedno “Na živce” vam gredo nekateri obrazi, ki jih srečujete. In jasno je, da to ni dobro. In kaj če vam povem, da je čas, da stopite na svojo lastno pot?

In, Prosim lepo. Nikar takoj ne zajemajte sape, da boste hiteli z odgovorom “ne mogoče”. veste “Nič Ni Nemogoče”. Vse je Mogoče. Če se osredotočite na to, da ste “osamosvojeni”.

Kako sebe vidite v tej Vlogi, v tej Luči? Se vidite? Ali si lahko predstvaljate sami sebe, kako stojite Samozavestno za veliko mizo, in Vodite ljudi, ki ste si jih Vi Sami Izbrali za svoje Sodelavce?

Vam je takšna Ideja Simpatična? Torej? Bi Vas Zanimalo?

Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate. Zato kliknite sem in me pokličite.

Na podlagi 30 let izkušenj vam bom dala odgovore, ki jih potrebujete.

Nazaj na izbiro horoskopa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja