Kitajski horoskop Konj November 2015

By | 4. 11. 2015

Kitajski horoskop Konj

Kliknite sem in mi zastavite vprašanja, na katera iščete odgovore

Če je le mogoče v tem času opravljajte delo kar iz “Domačega Fotelja”. Če pa nimate te možnosti pa se potrudite, da boste čim bolj na “Varnem” in v Čim bolj Mirnih Prostorih, kjer ne boste Obdani s hrupom sodelavcev.

Polega tega pa; Bodite pozorni na to, da se ne boste dali “Sprovocirati”. Še posebno sredi meseca bo eden takšen “TečenDan”. Ljudje bodo preprosto Sitni in komaj bodo čakali, da Najdejo Žrtev s katero si bodo lahko Skočili v Lase. Vi pa bi znali biti Idealna Tarča. Ker, Saj sami veste, da “Jezika ravno Ne Šparate”, če se Kdo Spotakne ob Vas.

Saj je čisto Prav, da se Posatvite Zase in da nikomur ne dovolite, da Pometa z Vami. Ampak Vseeno. Včasih je pa kar Pametno malo Stisniti Zobe, še posebno kadar teče beseda o Sodelavcih ali pa poslovnih partnerjih. Kajti Zamera pride Vse Prehitro “Odmera” Pa se Zlepa ne Ohladi. Skratka, kako in kakšen način boste Ukrepali je povsem Vaša Svobodna Volja.

A dobro je, da bi se Zavedali, da je Pred Vami še Vsa Prihodnost.

Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate. Zato kliknite sem in me pokličite.

Na podlagi 30 let izkušenj vam bom dala odgovore, ki jih potrebujete.

Nazaj na izbiro horoskopa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja