Kitajski horoskop Konj Junij 2016

By | 30. 5. 2016

kitajski horoskop konj

Kliknite sem in mi zastavite vprašanja, na katera iščete odgovore

To bo mesec, ko boste pošteno „zagrabili“. Predvsem zato, ker se bliža čudovito poletje in želeli si boste, da bo vse narejeno in postavljeno na svoje mesto.

No, s tem, ko boste tako bolj delavni in pridni pa bo seveda tudi vaša denarnica občutila pozitivne vibracije. Ne bo vam težko poprijeti za nobeno delo. Ne le tisto, ki ga pač morate opraviti. Z veseljem se boste odzvali in tu in tam naredili še kaj dodatnega.

Ste pač zelo pridni in delavni in to je ena od vaših močnih vrlin.

Ko pa že omenjam vašo denarnico; pač, malo je bilo potrebno določene zadeve urediti, zato ste se malo iztrošili. Ampak spet ne tako zelo, da bi se zaradi tega pretirano sekirali. Kajti zavedate se, da je včasih potrebno tudi kaj dati od sebe, da se vam lahko potem spet v izobilju vrne.

Kot rečeno, v tem mesecu boste še malo bolj zavihali rokave, pridno se boste lotiti vsakega dela. Pa tudi doma boste marsikaj postorili.

Na splošno ste pač človek, ki brez dela na nek način v tem obdobju sploh ne boste znali živeti. Kar je vsekakor zelo pohvalno.

Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate. Zato kliknite sem in me pokličite.

Na podlagi 30 let izkušenj vam bom dala odgovore, ki jih potrebujete.

Nazaj na izbiro horoskopa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja