Kitajski horoskop Konj Avgust 2015

By | 28. 7. 2015

Kitajski horoskop Konj

Kliknite sem in mi zastavite vprašanja, na katera iščete odgovore

Ko sami sebe “Ujamete” v mislih:”Kaj pa če…Oh, tega pa jaz ne zmorem, Ne znam…”, se takoj ustavite. Odložite vse kar v tem trenutku počenjate. Kajti to je znak, da ste se preizčrpali. Ali pa da ste izgubili Vero sami v sebe in svoje sposobnosti.

V takšni situaciji nima nobenega smisla, da nadaljujete z delom.

Ustavite se, Odložite vse kar počnete in se Odmaknite. enostavno, Pojdite stran od projekta pri katerem ste. Vzemite si Čas. Pet, deset minut. Če je treba tudi več.

V tem času pa počnite to, kar vas osrečuje, vas veseli. Če je to skodelica kave, Prav naj bo. Če je klepet, tudi prav. Pomembno je le to, da Ne mislite na Delo, na Denar, na Projekte, Na konkurenco, Na poslovne priložnosti, na Poslovne Partnerje in Sodelavce.

To so Trenutki za Vašo Osvoboditev in Sprostitev. In, ko boste začutili v Sebi Moč, ko se Vam bo dobesedno “Spet Ljubilo”, potem se Vrnite k delu.

Pa da potem Vidite, kaj ste sposobni, kaj Vi Zmorete. Po potrebi “Boste tudi Gore Premikali”, toliko energije boste imeli in toliko Volje, Veselja do dela, ki ga Opravljate.

Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate. Zato kliknite sem in me pokličite.

Na podlagi 30 let izkušenj vam bom dala odgovore, ki jih potrebujete.

Nazaj na izbiro horoskopa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja