Kitajski horoskop Kača Junij 2016

By | 30. 5. 2016

kitajski horoskop kača

Kliknite sem in mi zastavite vprašanja, na katera iščete odgovore

V tem mesecu boste imeli nekaj izzivov. Predvsem pa boste vi sami sebi največji sovražnik. Včasih ni dobro, da od sebe zahtevate preveč.

In vedeti morate, da če boste solirali ne boste dosegli tako velikih rezultatov, kot ste si vi sami postavili, da jih morate doseči. Torej, začnite biti „teamski igralec“.

In začnite upoštevati tudi mnenja vaših prijateljev, pa sodelavcev, ki so v resnici zelo radi v vaši bližini. Tudi zato, ker imate širok spekter znanja in tudi zato, ker ste dosledni pri svojem delu.

Če pa hočete biti sami, potem se morate zavedati, da si boste na pleča zadali precej velike obveznosti in odgovornosti in da vam kaj hitro lahko začne zmanjkovati časa.

Kadar pa ste v izostanku, takrat postanete preveč nemirni in površni.

Vsi pač ne vemo vsega, zato še enkrat; upoštevajte dejstvo, da imate ob sebi sposobne ljudi, ki vam bodo kadar koli priskočili na pomoč.

In nenazadnje; več glav-več ve.

Če pa pogledamo vašo finančno situacijo; no na tem področju za vas ne bo težav, saj z denarjem zelo dobro rokujete. Na splošno ste oseba, ki z denarjem zna.

Četudi imate radi prestiž pa vedno poznate svoje meje in zmožnosti do kod si lahko privoščite.

Ljubezen, posel, denar, finance, družina, otroci, osebna sreča, zdravje. Na vsa vaša vprašanja vam bom dala odgovor. Verjamem, da je sedaj pravi trenutek, da me kontaktirate. Zato kliknite sem in me pokličite.

Na podlagi 30 let izkušenj vam bom dala odgovore, ki jih potrebujete.

Nazaj na izbiro horoskopa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja